Uncategorized

Waarom vrouwen overal dol zijn op Rihanna’s Fenty Beauty & Savage X Fenty

Waarom vrouwen overal dol zijn op Rihanna’s Fenty Beauty & Savage X Fenty

We hebben deze producten onafhankelijk gekozen omdat we er dol op zijn, en we hopen ook voor jou. Koop met E! heeft partnerschappen zodat we een commissie kunnen krijgen als je iets koopt via onze links. Items worden verkocht door de handelaar, niet door E!.

Rihanna het kan in onze ogen niets verkeerds doen. Zij is onze koningin!

Of het nu nieuw is Fenty Beauty product of bh van haar Savage x Fenty Line, de toekomstige moeder blijft grenzen verleggen en vrouwen overal machtigen, ongeacht hun grootte, ras of identiteit.

Toen ze het lanceerde Fenty Beauty In 2017 bewees de zangeres van “Umbrella” dat ze niet alleen een succesvolle artiest is, maar ook een ondernemer die oplossingen kan bieden voor laat alle vrouwen zich betrokken voelen in de ruimte van schoonheid. In 2018 verstoorde de in Barbados geboren zangeres de moderuimte met Savage x Fenty, een inclusief lingeriemerk dat dames en heren bedient in alle soorten en maten. En slechts twee jaar geleden breidde ze haar schoonheidsimperium naar hem uit Fenty leer.

Geen wonder dat onze toiletartikelen zijn gecoat met Fenty Beauty en Fenty Skin – ze werken echt, werk, werk, werk, werk, werk! Als je nog geen merk hebt geprobeerd, beschouw dit dan als een teken om jezelf te trakteren.

Ter ere van Women’s History Month hebben we onze favoriet afgerond Producten goedgekeurd door Rihanna hierdoor voel je je het enige meisje ter wereld!

Share this post

Leave a Reply

Your email address will not be published.