Uncategorized

Vrouw Brittney Griner sprak na de arrestatie van de WNBA-ster in Rusland

Vrouw Brittney Griner sprak na de arrestatie van de WNBA-ster in Rusland

Brittney Grinervrouw Cherelle Griner bedankt fans voor hun steun terwijl de inspanningen doorgaan om de WNBA-ster die haar vergezelt te bevrijden arrestatie in Rusland.

De Russische Federale Douanedienst heeft onlangs aangekondigd dat haar functionarissen vorige maand een Amerikaanse basketballer hebben gearresteerd – die speelt voor het Russische UMMC Ekaterinburg-team tijdens het WNBA-seizoen buiten het seizoen – omdat ze op een luchthaven in de buurt van Moskou limoenpads met hasjolie in haar bagage hadden ontdekt. CNN meldde dat het Russische persbureau Interfax, daarbij verwijzend naar de douane, zei dat er een strafrechtelijke procedure tegen haar was ingesteld.

“Bedankt aan iedereen die contact met me heeft opgenomen over de veilige terugkeer van mijn vrouw uit Rusland”, schreef Cherelle op 5 maart op Instagram, uren nadat het nieuws over de detentie van het Phoenix Mercury Center openbaar was gemaakt. “Uw gebeden en steun worden zeer op prijs gesteld.”

Cherelle, die een foto bijvoegde van het paar zittend op een ligstoel op het strand, vervolgde: “Ik hou van mijn vrouw met heel mijn hart, dus dit bericht komt op een van de slechtste momenten van mijn leven. Ik begrijp dat velen van jullie zijn gegroeid ben door de jaren heen van BG gaan houden en ik maak me zorgen en ik wil details. Respecteer alstublieft onze privacy terwijl we blijven werken om mijn vrouw veilig naar huis te brengen. Dank je! “

Share this post

Leave a Reply

Your email address will not be published.