Uncategorized

Verkering en meer shows geïnspireerd door het Regency-tijdperk om te branden

Verkering en meer shows geïnspireerd door het Regency-tijdperk om te branden

Hoewel het gebeurt in het Regency-tijdperk, Bridgerton het is niet je typische muziekstuk dankzij de orkestrale versies van je favoriete popsongs en brutale seksscènes.

Geïnspireerd Julia Quinneen serie liefdesboeken, Bridgerton volgt de romantische inspanningen van iedereen, je raadt het al, de broer van Bridgerton, die tot een aristocratische familie behoort. Het eerste seizoen vertelde het verhaal van Daphne Bridgerton (Phoebe Dynevor), die in een liefdesmatch terechtkwam met een hervormde hertog, gespeeld door oh-zo-brutaal Regé-Jean Pagina. Het tweede seizoen, dat op 25 maart in première gaat, vertelt het verhaal van Anthony Bridgerton (Jonathan Bailey) en zijn zoektocht naar de burggravin.

Waar te kijken: Netflix

Share this post

Leave a Reply

Your email address will not be published.