Uncategorized

teef Nicola Coughlan: ‘In de ondergrond bekend staan ​​als hond, precies dezelfde energie’

teef  Nicola Coughlan: ‘In de ondergrond bekend staan ​​als hond, precies dezelfde energie’

Nicola Coughlin is een geweldige actrice, vooral bekend van haar werk in Derry genezen en Bridgerton. In het begin was ik het er niet eens mee eens dat ze in beide dezelfde actrice is! Ze heeft een paar jaar aan beide gewerkt, maar zoals ze was praten met Elle UKze sprak over het filmen van haar laatste scènes voor Derry genezen. Dus nu heeft hij alleen Bridgerton, en ik denk dat hij een heleboel scenario’s heeft voor film en tv. Ze is ook ouder dan ik dacht – de 35-jarige is bij de baby, dus ze “speelt jonger” als geheel. Nicola heeft vooral gesproken over Bridgerton en haar leven sinds Bridgerton explodeerde. Nicola is een belangrijk onderdeel van Bridgerton, maar ze laat niet veel thee vallen over het nieuwe seizoen. Enkele hoogtepunten:

Toen het eerste seizoen van Bridgerton explodeerde: ‘Ik had zoiets van, oké, geweldig. Mensen kijken. En toen was het zo, het is nummer één in Turkije. Het is nummer één in Canada. Nummer één in de VS. Ik begon een lijst samen te stellen om het in mijn hoofd echt te maken. En toen was het als, het is de grootste show die ooit op Netflix is ​​geweest, 80 miljoen mensen, en het was als, wat? Het was gewoon surrealistisch.’

Wist ze dat Bridgerton zou ontploffen: ‘Ik dacht niet dat het de grootste serie op Netflix zou worden, ik dacht niet op dat niveau. Maar ik heb geluncht met Phoebe [Dynevor, who plays Daphne Bridgerton, the focus of much of series one] misschien ongeveer twee maanden voordat hij uitkwam. En ik zei: “Ik denk dat je leven gaat veranderen.” En ze zei: ‘Nee, ik weet het niet. Vroeger deed ik dingen waarvan mensen dachten dat ze geweldig zouden zijn, maar dat is niet gelukt.” Maar ik had er gewoon dat instinct bij.’

over roem: ‘Bekend zijn is als een hond zijn in de metro. Het is precies dezelfde energie. Als je binnenkomt, kijkt iedereen naar je. Sommige mensen glimlachen zo, en sommige zijn bang voor je en willen niet naderbij komen. Sommige mensen raken je zonder vragen aan. Natuurlijk kan ik nog steeds de dingen doen die ik wil, maar het is anders.

Haar advies aan jonge acteurs:
‘Als mensen zeggen dat ze in deze branche willen stappen, heb je zoiets van, je moet het heel graag willen. Want als je dat niet doet, zou je boos zijn om het te doen, absoluut boos. Vorig jaar zag ik mijn familie amper vanwege de opnames. Er moeten veel offers worden gebracht. Als twintiger ging ik nooit op vakantie. Ik was zo gebroken. Dus ik wil mensen nooit dit ideaal verkopen dat het allemaal geweldig en leuk is. Het is hard werk. Maar het is geweldig. Ik zou niets anders doen.’

Haar allergie voor ‘zware mensen’: ‘Ik wil gewoon werken met mensen die attent en open zijn en die gewoon houden van wat ze doen en die geweldige dingen willen doen. Ik heb een allergie voor zware mensen. Ik kreeg letterlijk een stress-uitslag van hen. Maar ik denk dat veel daarvan voortkomt uit echte giftige mannelijkheid. Ik ontmoette onlangs een jonge acteur die een toneelstuk aan het filmen was en hij zei dat [when the director called “action”] de hoofdrolspeler gooide eigenlijk een stoel door de kamer in een aantal extra’s. Hij zei: “Het was geweldig, want dat was wat hij nodig had om op het podium te komen.” En ik had zoiets van: “Het is een hoop stront.”

Ze is meer dan klaar om dingen te veranderen: ‘Ik denk dat televisie – niet alleen televisie, de wereld – al zo lang op mannen is gericht. En, zoals bij alles, willen we gewoon iets verfrissends en nieuws – laten we het proberen. Maar ik heb zoveel: “Oh, dat vindt mijn vrouw leuk.”

[From Elle UK]

Ik denk dat Bridgerton zo succesvol was omdat het mooie mensen in geweldige kostuums waren die in romantische en seksuele drama’s terechtkwamen. Zoals Jane Austen met echte seksscènes. Bridgerton heeft laten zien dat er een groot publiek is voor dit soort content. In dit interview geeft Nicole ook een klein overzicht van het verhaal voor haar personage – ik zal het niet verpesten voor mensen die geen boeken hebben gelezen, maar haar personage zal zeker een aantal sexy scènes bevatten. Helaas! Oh, en ze is ook bevriend op Instagram met Kim Kardashian. Kortom, Nicola lijkt een “fan” en een vrij normaal persoon waar ze met beroemdheden kan omgaan.

Cover en IG met dank aan Elle UK.

Share this post

Leave a Reply

Your email address will not be published.