Uncategorized

teef Kristen Stewart droeg Chanel naar het Santa Barbara Film Festival: vreselijk of oké?

teef  Kristen Stewart droeg Chanel naar het Santa Barbara Film Festival: vreselijk of oké?

Hoewel Karl Lagerfeld ons heeft verlaten (RIP), is Ghost Lagerfeld nog steeds aan het rommelen met de collecties van Chanel. Voorbeeld: Kristen Stewart droeg dit weekend deze jurk / Chanel-jurk voor lente 2022 op het Santa Barbara International Film Festival. Elk jaar komen de sterren naar Santa Barbara voor de Oscars, terwijl SBIFF speciale prijzen deelt, zoals snoep. Kristen won de American Riviera Award, dus ging ze naar Santa Barbara (verreed?) en droeg deze vreselijke Chanel op de rode loper.

Allereerst, wie kiest deze jurk eigenlijk? Aangezien Kristen al jaren bij Chanel werkt, zou je denken dat ze de nieuwste collecties kiest. Maar ze lijkt altijd te krijgen wat Diane Kruger, Lily-Rose Depp, Vanessa Paradis, Margot Robbie en Delevingnes niet willen, namelijk de lelijkste jurken en pakken. Het maakt me allemaal depressief omdat ik het gevoel heb dat Kristen’s Oscar-jurk hoe dan ook op alle slechtst geklede lijsten zal verschijnen. Chanel zal haar groene oogschaduw met kwastjes en strikken sturen en ze zal het moeten dragen. Dit is wat Kristen te zeggen had in Santa Barbara:

De 31-jarige is het grootste deel van haar leven in de publieke belangstelling geweest, maar toen hem werd gevraagd om een ​​moment te onthullen waarop ze weet hoe beroemd ze eigenlijk is, zei Stewart dat het iets te maken heeft met paparazzi en marihuana. “Twee dagen voordat Twilight uitkwam, herinner ik me dat ik met mijn hond op de veranda zat en de eerste keer dat ik werd uitgescholden… Ik zat en rookte een kom,” zei ze. “Ik kijk met liefde terug op dat moment.”

Idem voor de franchise. Over Twilight zei Stewart: “Al zijn gebreken zijn zijn kracht, omdat we gewoon wilden dat hij de beste was die hij kon zijn”, vertelde ze aan Thompson. “We waren allemaal zo jong.”

[From THR]

LOL, ik herinner me die foto’s van roken in het bekken, dat was zo lang geleden. Fijn dat hij daar nu om kan lachen! Het is een beetje gek dat ze het prijzenseizoen heeft doorlopen zonder oude, onnodige vragen over Robert Pattinson te hoeven beantwoorden.

Charlize Theron was erbij om de prijs uit te reiken aan K-Stew. Wat Charlize droeg, mijn god.

Foto’s met dank aan Avalon Red.

Share this post

Leave a Reply

Your email address will not be published.