Uncategorized

Taron Egerton spreekt na flauwvallen tijdens zijn Cock Play-debuut

Taron Egerton spreekt na flauwvallen tijdens zijn Cock Play-debuut

Rocketman ster Taron Egerton is gelukkig “alive and kicked” na het lijden van gezondheidsangsten na terugkeer op het podium.

Op 5 maart viel de 32-jarige Golden Globe-winnende acteur flauw tijdens een optreden tijdens de première-revival-avond van de show. Penis in het Ambassadors Theatre in Londen, waar hij zijn onderstudent promootte om snel zijn plaats in te nemen.

“Zoals sommigen van jullie misschien hebben gehoord, viel ik gisteravond flauw tijdens de eerste uitvoering van The Rooster”, schreef de Welshe ster op haar. Instagram verhaal 6 maart “Het gaat helemaal goed met me. Mijn nek doet een beetje pijn en mijn ego is verpletterd, maar ik ben in orde. Ik besloot er positief naar te kijken en ik zou het op prijs stellen als iemand die gisteravond in het theater was gewoon zou zeggen Ik gaf zo’n toegewijde, geëlektrificeerde uitvoering dat mijn lichaam het deed, hij kon het niet uitstaan ​​en checkte uit. Gezien dat, ben je duidelijk voorbestemd om de hele show te doen, niet slechts driekwart. Dus ik kom terug met morgenavond wraak.”

Share this post

Leave a Reply

Your email address will not be published.