Uncategorized

RIP: Johnny Brown, Nathan Bookman op ‘Good Times’, dood op 84 | Het laatste nieuws over beroemdheden, sport en entertainment

RIP: Johnny Brown, Nathan Bookman op ‘Good Times’, dood op 84 |  Het laatste nieuws over beroemdheden, sport en entertainment

Jason Merritt / FilmMagic

Acteur en komiek Johnny Brownvooral bekend als Nathan Bookman in een sitcom uit de jaren 70 “Goede Tijden,” hij stierf op 84-jarige leeftijd.

De dood van Brown werd zaterdag bevestigd door zijn dochter, een Broadway-actrice Sharon Catherine Brown, Diverse rapporten.

“Ons gezin is er kapot van. Verwoest. Verwoest. Meer dan een gebroken hart. Ik kan amper ademen”, schreef Sharon Catherine Brown in een post op Instagram.

“Hij is letterlijk uit ons leven gekidnapt. Het is nog niet echt voor ons. Dus er zal meer te zeggen zijn, maar niet nu. Papa was absoluut de beste. We houden heel veel van hem.”

De doodsoorzaak is niet vastgesteld.

Brown was ook een getalenteerde zanger die ‘Walkin’, ‘Talkin’, ‘Kissin’ Doll’ in 1961 en ‘You’re Too Much in Love With Yourself’ in 1968 opnam.

Jason Merritt / FilmMagic

Bruin staat op de foto met “Goede Tijden” collega’s Ja’Net Dubois (L) en BernNadette Stanis (R) op 19 maart 2006.

Brown begon op Broadway in een muzikale bewerking Clifford Odets spel “Gouden jongen,” zij aan zij Sammy Davis Jr. Brown trad op ‘Vergeet 127th Street niet.’

Brown kreeg ook een rol aangeboden in een Broadway-toneelstuk “Breng me terug naar Morningside Heights,” wie regisseerde Sidney Poiter en had een geweldige cast, waaronder Cicely Tyson, Diane Ladd, Lewis Gossett Jr. en David Steinberg.

Brown speelde een blinde pianist “Een man genaamd Adam,” in zijn eerste filmrol op het grote scherm waarin hij speelde “Goede Tijden” teamgenoot Ja’Net DuBois en Davis Jr.

Hij perfectioneerde zijn komische vaardigheden in televisieshows zoals “Rowan & Martin’s Laugh-In”, en “De Leslie Uggams-show”, wat de eerste pop-tv-serie was die werd gepresenteerd door een brunette.

Scenarist voor “Laugh-In”, Allan Maningsdiende als producer op “Goede Tijden” en aanbevolen Brown voor een terugkerende rol als zingende, wijze huisvestingstoezichthouder tijdens het tweede seizoen.

Jeff Kravitz / FilmMagic

Bruin, op de foto met een collega Jimmy Walkerhij werd gepromoot als hoofdrolspeler voor het vijfde en zesde seizoen van de serie, volgens diversiteit.

Brown wordt overleefd door een 61-jarige vrouw Jane Russellzijn kinderen Sharon en Johannes Jr.jongere broer Elia en 2 kleinkinderen.

Share this post

Leave a Reply

Your email address will not be published.