Uncategorized

Real Housewife-ster Lisa Barlow deelt de schoonheid die beschikbaar is

Real Housewife-ster Lisa Barlow deelt de schoonheid die beschikbaar is

We hebben deze producten gekozen die door Lisa Barlow worden gebruikt omdat we denken dat u haar selecties tegen deze prijzen leuk zult vinden. e! heeft partnerschappen zodat we een commissie kunnen krijgen als je iets koopt via onze links. Items worden verkocht door de handelaar, niet door E!. Prijzen zijn correct op het moment van publicatie.

Als je ‘Baby Gorgeous’ wilt voelen, sip cola light en gebruik dezelfde cosmetische producten die Lisa Barlow het lijkt. Echte huisvrouwen uit Salt Lake City de ster deelde onlangs haar favoriete schoonheidsproducten met Bravo Insider. En net als al het andere dat ze doet, heeft Lisa een groot enthousiasme voor haar haar, huidverzorging en make-up, waardoor ze zegt: “I love it”.

Lisa gebruikt bronzer van de legendarische Rihanna Fenty Beauty Nars Orgasme blozenen voor altijd-iconisch MAC lipliner om die kenmerkende “bronzen gloed” look te krijgen. Oh, en natuurlijk heeft ze wat haarverzorgingsproducten van haar zonen Jack en Henry Verse wolf.

Focus je innerlijke Lisa, bekijk deze producten, laat je betoveren en al snel zeg je altijd “I love it” tussen fastfoodbestellingen door.

Share this post

Leave a Reply

Your email address will not be published.