Uncategorized

Maxim Chmerkovskiy knuffelt zijn zoon op een schattige foto nadat hij uit Oekraïne is gevlucht

Maxim Chmerkovskiy knuffelt zijn zoon op een schattige foto nadat hij uit Oekraïne is gevlucht

“Hoewel @maksimc naar huis is teruggekeerd, betekent dit NIET dat we niet doorgaan met onze inspanningen om Oekraïense vluchtelingen te helpen”, legde ze uit. “We hebben grote plannen en onze enige focus ligt op deze oorlog. [heart emoji] Binnenkort komt er een kleiner plan voor mijn stories!”

Maxim was in Oekraïne om een ​​lokale versie van de werkelijkheid te filmen De wereld van dans in de hoofdstad Kiev toen Russische troepen op 24 februari binnenvielen als onderdeel van een “speciale militaire operatie” in opdracht van de president Vladimir Poetin.

De professionele danser en choreograaf, die in 1994 met zijn gezin naar de Verenigde Staten verhuisde, documenteerde zijn ontsnapping uit het land in posten op Instagramterwijl Peta haar volgelingen opriep om te bidden voor zijn veilige terugkeer.

“Ik heb niet geprobeerd deze situatie te publiceren”, zei hij later Goedemorgen Amerika. “Ik probeerde om hulp te schreeuwen. Letterlijk schreeuwde ik gewoon: ‘Ik zag dit net. Ik wil gewoon dat je het ziet, wie je ook bent.'”

Share this post

Leave a Reply

Your email address will not be published.