Uncategorized

Mahrez scoort een doelpunt van wereldklasse tegen Man United

Mahrez scoort een doelpunt van wereldklasse tegen Man United

Riyad Mahrez benadrukte zijn geloofsbrieven als speler van wereldklasse na een geweldige poging tegen Manchester United.

Manchester City was op zoek naar een manier om de wedstrijd in bedwang te houden en vond die toen Mahrez de bal uit de hoek ontving en zijn poging feilloos naar huis stuurde, waarbij hij David de Ge versloeg op een ander statief.

City was het meest dominante team ondanks het feit dat ze in de tweede helft niet scoorden, maar hun kwaliteit lijkt hen door deze competitie te hebben gesleept en levert een verschil van zes punten op tussen hen en Liverpool.

Je kunt de volledige video hieronder bekijken.

Foto’s uit de Premier League en beIN Sports

Share this post

Leave a Reply

Your email address will not be published.