Uncategorized

Kim Kardashian is het complete pakket op de Balenciaga Show in Parijs

Kim Kardashian is het complete pakket op de Balenciaga Show in Parijs

Dingen afronden!

Op 6 maart gewoon legaal vrijgezel Kim Kardashian ze hielp in de stormachtige Paris Fashion Week, zittend op de eerste rij bij de “sneeuw” Balenciage-show herfst / winter 2022/2023. terwijl het dragen van een look uit de nieuwe collectie, die het model liet zien landingsbaan– een pak met hoge halslijn van gele verpakkingstape met de naam van het label. Kim droeg een versie van een zandloperhandtas, ook gewikkeld in dezelfde riem, Mode gemeld.

De tape bedekte ook haar puntige schoenen en ja, haar kleren waren gemaakt krakend geluid terwijl ze bewoog. Kim vulde de look aan met een zonnebril.

Creatief directeur van Balenciaga Demna GvasaliaWHO gestileerde Kim voor het Met Gala 2021 en zij SNL hosting debuut afgelopen oktober was het idee achter een collectie- en modeshow, gehouden op een gigantische nep-besneeuwde set in het expositiecentrum Le Bourget in de buurt van de Franse hoofdstad. De modellen liepen door een kunstmatige sneeuwstorm.

Share this post

Leave a Reply

Your email address will not be published.