Uncategorized

Kanye “Ye West verdedigt zijn” kunst “na de video van Pete Davidson

Kanye “Ye West verdedigt zijn” kunst “na de video van Pete Davidson

Kanye “Ye” West claimt het recht op beeldende therapie.

Na veel kritiek op hem nieuwe muziekvideo voor zijn gedicht, dat geweld tegen zijn ex verbeeldt Kim Kardashianis een jongen Pete DavidsonDe 44-jarige rapper lichtte zijn visie toe op Instagram.

“Kunst is therapie, net als deze visie,” Ye hij schreef op 6 maart. “Kunst wordt beschermd als vrijheid van meningsuiting. Kunst inspireert en vereenvoudigt de wereld. Kunst is geen vervanging voor enig kwaad of kwaad.”

Hij voegde eraan toe: “Elke andere suggestie over mijn kunst is vals en kwaadaardig.”

Ja, wie zit er midden in een betwiste echtscheiding van Kim, bracht vorige week een controversiële geanimeerde muziekvideo uit. De video toont de figuur van Pete gemaakt van klei die werd ontvoerd, vastgebonden en levend begraven. Het nummer, uitgebracht in januari, bevat de tekst: “God heeft me van dat ongeluk gered, zodat ik Pete Davidson kan verslaan.”

Aan het einde van de video verschijnen de woorden: “IEDEREEN LEVEN HAPPYLY LONG / BEHALVE DE SKETCH YOU KNOW WHO / JK HE IS GOOD”, verwijzend naar de denigrerende bijnaam van de rapper voor de 28-jarige zaterdagavond live ster.

Share this post

Leave a Reply

Your email address will not be published.