Uncategorized

Drake wil verbod op vermeende Stalker

Drake wil verbod op vermeende Stalker

Mannetjeseend onderneemt juridische stappen tegen een vermeende langdurige spion die hem en zijn 4-jarige zoon zou hebben bedreigd, Adonis.

Op 3 maart diende de rapper een verzoek om een ​​tijdelijk straatverbod in Mesha Collins, die haar verbiedt contact op te nemen met of 100 meter van hem, zijn kind, zijn ouders en een advocaat te naderen. Hij zegt in de door E! verkregen documenten! Nieuws, dat ze hem sinds 2017 lastigvalt, en dat hij haar nooit heeft ontmoet of met haar heeft gecommuniceerd., Toevoegend: “Mevrouw Collins is een stalker. Ik heb geen relatie met haar.”

“Ze stuurde berichten dat ze me dood wilde hebben en dat ik mezelf en mijn zoon met een kogel moest neerschieten”, zegt Drake, wiens echte naam is. Aubrey Graham, staat in de krant. “Als gevolg van de intimidatie en obsessie van mevrouw Collins met mij, heb ik geleden en heb ik nog steeds last van emotionele problemen en maak ik me zorgen om mijn eigen veiligheid en die van mijn gezin.”

In 2017 werd Collins, 29, gearresteerd en schuldig bevonden aan ongeoorloofd bezit nadat hij in het huis van Drake in Los Angeles had ingebroken.

Afgelopen augustus klaagde ze de 35-jarige rapper aan voor een schadevergoeding van 4 miljard dollar wegens vermeende laster en inbreuk op de privacy. In een e-mail aan zijn advocaat in december vroeg ze om bemiddeling en voegde ze eraan toe dat ze dakloos was. Hij weigerde haar verzoek. De civiele rechtszaak werd die maand verworpen en de rechter merkte op dat Collins “niets liet zien van” [Drake]De verklaringen waren van ds. [her] of dat hij haar identiteit, naam of gelijkenis heeft gebruikt in zijn Instagram-berichten of aanbevelingen “, Bord gemeld.

Share this post

Leave a Reply

Your email address will not be published.