Uncategorized

“Dit is een ander Atletico” – Cloud begroet de geest na het gevecht tegen Real Betis

“Dit is een ander Atletico” – Cloud begroet de geest na het gevecht tegen Real Betis

Jan Oblak is van mening dat Atletico Madrid een corner heeft genomen na een 3-1 wedstrijd tegen Real Betis op zondag.

De atleten volgden op overwinningen op Osasuna en Celta Vigo in LaLiga met nog drie punten in het Estadio Benito Villamarin en klommen boven hun tegenstanders naar de vierde plaats.

Twee doelpunten voor Joa Felix in vorm, door Cristiano Tell aan beide kanten om diep in de scheidsrechterlijke compensatie van de eerste helft gelijk te maken, gevolgd door een laat schot van Thomas Lemar.

Na voor het eerst dit seizoen drie competitiewedstrijden op rij te hebben gewonnen, heeft Cloud er vertrouwen in dat zijn team de aanval kan weerstaan ​​en een plaats in de Champions League veilig kan stellen.

“Dit is een ander Atletico, we moeten zo doorgaan”, zegt Cloud tegen Movistar. “Het viel ons toen gewoon op.

“Het is een lange weg te gaan. Alle spelers en professionele staf zijn erbij betrokken. Als we zo doorgaan, twijfelen we niet [of finishing in the top four].”

Joao Felix heeft nu vier doelpunten gescoord in zijn laatste vier optredens in alle competities voor Atletico, vergeleken met drie doelpunten in zijn eerste 23 optredens op clubniveau deze campagne.

Hij maakte vijf keer twee of meer doelpunten voor Los Colchoneros, hoewel dit zijn eerste keer is sinds november 2020 tegen Cadiz.

Hoewel zijn prestaties voor het doel de afgelopen weken drastisch zijn verbeterd, houdt de Portugese international vol dat hij gedurende de hele campagne een constant niveau heeft gehad.

“Er is niets veranderd”, zei hij. “Ik heb het eerder goed gedaan, maar doelpunten ontbraken. Nu komen ze eraan en ik hoop zo door te gaan.

“Als team zijn we goed verbonden en duidelijk over ons doel. Het gaat goed met ons en onze instelling is goed. Als dat gebeurt, wordt kwaliteit getoond.”

Atletico is twee punten beter dan Betis, die dit weekend van de derde naar de vijfde plaats zakte, en staat op de derde plaats met Barcelona – een 2-1 winnaar tegen Elche eerder zondag.

Terugkijkend op de grote overwinning van zijn team onder druk, zei hoofdcoach Diego Simeone: “We hadden een confrontatie met een rivaal die zich op een heel goed moment bevindt.

“Je moet nederig spelen, met dezelfde geest en wedstrijd per wedstrijd gaan. Nu gaan we proberen beter te worden.”

Share this post

Leave a Reply

Your email address will not be published.