Uncategorized

De Newcastle-legende raakt Wood bij gebrek aan goals

De Newcastle-legende raakt Wood bij gebrek aan goals

Newcastle United-legende Malcolm Macdonald heeft de huidige spits Chris Wood veroordeeld wegens gebrek aan doelpunten.

Wood kwam in januari over van Burnley naar Newcastle met als doel het team te helpen in de Premier League te blijven.

Newcastle heeft geen enkele wedstrijd verloren sinds Wood erbij kwam, maar de 30-jarige heeft tot nu toe geen enkel doelpunt bijgedragen.

Over #NUFC Matters gesproken op het YouTube-kanaal Steve WraithMacdonald deed Wood pijn en zei dat het feit dat hij nog geen doelpunt in de kleuren van Newcastle heeft gemaakt, zorgwekkend wordt gezien enkele van de kansen die hij had.

Hij voegde eraan toe dat Wood eruitzag alsof hij niets te maken had met de Premier League en dat hij zou hebben gedacht dat hij een speler uit de lagere divisie was als er niets met Burnley te maken had gehad.

Wood heeft sinds zijn intrede in de Premier League een solide carrière achter de rug en scoorde minstens 10 doelpunten in elk van de laatste vier volledige seizoenen.

Zo’n aanvalspercentage moet niet belachelijk worden gemaakt, en hoewel hij dit seizoen slechts drie doelpunten heeft gemaakt, kenmerkt zijn algehele spel hem vaak als zo’n effectieve spits.

Newcastle is uit de degradatiezone verwijderd en na hun laatste overwinning op Brighton zijn ze nu zeven verwijderd van de degradatiezone.

Share this post

Leave a Reply

Your email address will not be published.