Uncategorized

De £ 70 miljoen gewaardeerde Chelsea ace to Number vraagt ​​West Ham om £ 25 miljoen

De £ 70 miljoen gewaardeerde Chelsea ace to Number vraagt ​​West Ham om £ 25 miljoen

West Ham United gaat waarschijnlijk een prijs betalen van Chelsea voor spits Armand Bro.

Na zijn recente prestaties bij Southampton dit seizoen, waarin Broja zes keer scoorde in de Premier League, wil West Ham naar verluidt hem aan hun team toevoegen om hun aanval op te voeren.

West Ham schat de Albanees echter op £ 25 miljoen, terwijl het als Chelsea’s thuisclub hun geleende product schat op maar liefst £ 70 miljoen volgens zon.

Count in actie tegen Luke Shaw van Manchester United

Dat betekent dat de twee partijen een ongelooflijke kloof van £ 45 miljoen hebben in hun schattingen voor de 20-jarige.

Het nummer heeft dit seizoen indruk gemaakt bij Southampton, met zijn doelpunten en het vermogen om doelpunten te maken voor zichzelf en anderen en wordt erkend als een sterk deel van de reden waarom Southampton het dit seizoen zo goed doet.

Hij werd uitgeleend aan de club omdat ze een vervanger zochten voor Danny Ings, die in de zomer voor een grote som geld aan Aston Villa werd verkocht.

Chelsea beloonde Number met een vijfjarig contract voordat het werd uitgeleend aan The Saints, en zal hem waarschijnlijk binnenkort in hun team gebruiken als hij blijft scoren en als Chelsea’s problemen met de spits aanhouden, waarbij Romelu Lukaku en Tim Werner beiden vechten voor vorm dit seizoen.

Share this post

Leave a Reply

Your email address will not be published.