Uncategorized

Candy Burruss prijst haar en de liefde van Todd Tucker

Candy Burruss prijst haar en de liefde van Todd Tucker

Kandi Burruss prees net de liefde van haar en Todd Tucker. Bekijk de post die ze op haar sociale media-account deelde.

“Ik ben een beweging voor mezelf, maar ik ben een KRACHT als we samen zijn!” In mijn @neyo-stem … ik hou van je @ todd167! Je lacht naar mijn hart. #KandiAndTheGang staat vanavond om 21.00 uur op het programma op @bravotv!’ zei Snoep.

Iemand zei: ‘Ja, kom door het Krachtpaar. Toen de kansen tegen je waren. God heeft uw strijd al gestreden. Ik was Dag 1 Tucker Fan, 2014 Bk consult. Dubbele ruit en driedubbele ruit in één maandelijkse fan.’

De commentator plaatste dit: ‘Ik ben blij dat je met hem getrouwd bent! Hij houdt heel veel van je! Ik herinner me die afleveringen waarin de bende van je oude dame hem haatte, ze zijn absoluut niet de juiste mensen voor advies! Je vertrouwt op je gevoel en hier ben je, met een geweldig gezin! Doorbreek de cirkel! Ik hou van je snoep! Jij bent een van mijn inspiraties in het leven!’

Een metgezel zei: ‘We gaan door met jullie twee. Negeer de rest. Blijf bij God en bij elkaar.’

Een fan zei: ‘OMG voor OLG. Kandi & Todd zijn zo trots op jullie! Laat die inkomstenstromen maar komen.’

Kandi Burruss ze verheugde haar fans en volgers met een video met Mama Joyce. Bekijk hieronder het bericht dat ze op haar sociale media-account deelde.

“Schitter als de zon met @ mamajoyce1 _! # Beyoncedropchallenge @arriagoro”, schreef Kandi.

Kandi Burruss ze ziet er prachtig uit in haar nieuwste schilderijen in een fluwelen roze jurk. Bekijk de post die ze op haar sociale media-account deelde en zie hoe geweldig ze eruitziet.

‘Gisteravond was een feest voor de liefde van onze vrienden @sosobrat & @darealbbjudy!’ zei Snoep.

In ander recent nieuws, Kandi zal het drama op BravoTV op 6 maart dienen. Bekijk de post die ze op haar sociale media-account deelde.

Share this post

Leave a Reply

Your email address will not be published.