Uncategorized

Bowen van West Ham heeft een ernstige blessure vermeden na stiekem op te treden tegen Liverpool

Bowen van West Ham heeft een ernstige blessure vermeden na stiekem op te treden tegen Liverpool

West Ham heeft bevestigd dat hoofdrolspeler Jarrod Bowen een ernstige blessure heeft voorkomen nadat hij tijdens de 1-0-nederlaag van zaterdag tegen Liverpool het veld moest verlaten.

De 25-jarige liep in het begin van de tweede helft op Anfield een blessure aan zijn rechterhiel op toen hij in aanvaring kwam met voormalig Hull City-teamgenoot Andy Robertson.

Bowen werd uit het veld geholpen door de fysiotherapeut van West Ham, en baas David Moyes gaf na de nipte nederlaag van zijn team toe dat hij “bezorgd” was over de omvang van de schade.

Uit magnetische resonantiebeeldvorming op zondag bleek echter dat Bowen geen noemenswaardige verwondingen opliep, hoewel het in dit stadium onduidelijk is of de veelzijdige aanvaller met magie van de zijkant wordt geconfronteerd.

Richard Collinge, hoofd geneeskunde van West Ham, vertelde op de officiĆ«le website van de club: “Jarrod onderging een MR-scan in Londen en gelukkig werden er geen noemenswaardige verwondingen gemeld.

“Hij zal verder worden gecontroleerd door een medisch team en zal de komende dagen verder worden onderzocht.”

Bowen maakte dit seizoen acht doelpunten en assisteerde evenveel in 28 Premier League-wedstrijden voor West Ham.

Zijn 16 directe doelpunten in het competitieresultaat zijn alleen beter door Mohamed Salah uit Liverpool, die 19 doelpunten en 10 assists heeft in 25 wedstrijden.

Zijn bijdrage van 21 doelpunten in alle competities in dit seizoen is de hoogste van alle gekwalificeerde spelers in Engeland in de top vijf van Europese competities, gevolgd door Trent Alexander-Arnold (18).

Moyes wil graag dat de aan Liverpool gelinkte ster beschikbaar is voor de heenwedstrijd van de Europa League-finale op donderdag tegen Sevilla, met een rematch thuis een week later.

West Ham ontvangt Aston Villa in de competitie tussen die Europese wedstrijden, omdat het de kloof van drie punten wil overbruggen achter Arsenal, dat op de vierde plaats staat, dat drie wedstrijden minder heeft gespeeld.

Share this post

Leave a Reply

Your email address will not be published.