Uncategorized

Bekijk hoe Winning Time Stars zich verhoudt tot IRL Lakers-spelers

Bekijk hoe Winning Time Stars zich verhoudt tot IRL Lakers-spelers

John C. Reilly als Jerry Buss

Met behulp van combovers, snorren en met print gevulde kasten, Loop hard: het verhaal van Dewey Cox de ster verandert in een miljonair die zichzelf en de meerderheidseigenaar van de Lakers maakte tijdens het Showtime-tijdperk van het team.

Voordat Reilly bij de serie kwam, Michael Shannon hij moest Dr. Buss groter dan het leven portretteren, maar gaf het op vanwege creatieve meningsverschillen. “Michael vond het echt vervelend dat we de vierde muur aan het afbreken waren”, zei de uitvoerend producent Adam McKay uitgelegd ja Hollywood-reporter. “Hij bleef maar zeggen: ‘Ik vind dit niet leuk. Het gooit me weg. Het is moeilijk voor mij.’

casting beslissing zou uiteindelijk een permanente breuk veroorzaken tussen McKay en een oude vriend en medewerker Will Ferrelldie interesse toonde in de rol van Buss en hoorde dat Reilly de rol pas zou overnemen nadat hij zelf een telefoontje had gekregen Halfbroers teamgenoot.

Terugkijkend gaf McKay toe THR dat hij het “verpest” heeft door Ferrell niet eerder aan te spreken.

“Het was op dat rare moment dat Will en ik elkaar niet echt omhelsden, ook al was het niet verschrikkelijk en hij belde Will en zei: ‘Hé, McKay kwam hier net mee naar me toe'”, herinnert McKay zich. ‘En Willa was erg gekwetst dat ik hem niet heb gebeld, en dat had ik ook moeten doen.’

Reilly zei ondertussen: “Will is een van mijn beste vrienden, Adam is een van mijn beste vrienden, ik vond het geweldig om de baan te krijgen en dat is alles wat ik te zeggen heb.”

Share this post

Leave a Reply

Your email address will not be published.