Uncategorized

Bekijk de moordende dansmoves van Sebastian Stan op een nieuwe auditie-opname

Bekijk de moordende dansmoves van Sebastian Stan op een nieuwe auditie-opname

Sebastian Stan serveert iets speciaals!

Op vrijdag 4 maart jr Valk en wintersoldaat De 39-jarige acteur vierde de release van zijn nieuwe horrorfilm Vers op Hulu door zijn originele opname van de auditie op zijn Instagram te delen.

De minuutopname, gemaakt in oktober 2020, laat zien hoe Sebastian vrolijk in zijn keuken rondscharrelt om Womack & Womack“1988’s hit” Teardrops “voordat hij plotseling een groot keukenmes pakte en er onheilspellend mee begon te zwaaien op het ritme van zijn danspasjes. Je kunt de video in zijn geheel bekijken hier.

“Ik heb dit gestuurd naar [film director Mimi Cave] na onze ontmoeting, “schreef hij de video voordat hij Cave, de producers bedankte Kevin Messick en Adam McKayen vice-president van Legendary Pictures Mary Parent omdat je “vertrouwde en de kans greep”.

In de film speelt Sebastian een personage uit de jaren 80 dat van muziek houdt Steve die een schijnbaar zoete relatie tot stand brengt met het hoofdpersonage van de film Noachgeportretteerd Daisy Edgar-Jonesin de supermarkt.

Share this post

Leave a Reply

Your email address will not be published.