Uncategorized

Bekijk de dodelijkste tv-transformaties in true crime

Bekijk de dodelijkste tv-transformaties in true crime

De incarnatie van een echt personage is geen geringe prestatie – vooral als die persoon een moordenaar is.

Maar Renée Zellweger laat het er crimineel gemakkelijk uitzien op de nieuwe gelimiteerde serie van NBC Het Pam-dingpremière 8 maart Zoals veel acteurs voor haar – van Darren Criss in Een Amerikaans misdaadverhaal naar Hayden Panettiere in Amanda Knox: Moord tijdens het proces– Zellwegger volledig getransformeerd tot een echt crimineel figuur.

De Oscarwinnaar droeg een bodysuit, prothese en een kapselpruik om de veroordeelde moordenaar te portretteren Pam Huppwiens zaak nationale aandacht trok na een datumlijn een aflevering en een bijbehorende podcast zijn vrijgegeven.

Het transformatieproces was intens, met Zellwegger E zeggen! Nieuws dat het team aanvankelijk een enorme vier uur nodig had om te voltooien. Maar toen ze er eenmaal aan gewend waren, voegde ze eraan toe: “We hebben het teruggebracht tot ongeveer twee.”

‘Ze hebben hun eigen mening, weet je?’ Zellwegger zei over protheses. “Als iedereen meewerkt, spelen de wangen lekker, de neus en alles. Maar ja, het duurde ongeveer een paar uur.”

Share this post

Leave a Reply

Your email address will not be published.