Uncategorized

15 waardevolle cadeaus voor Jane Austen-fans in je leven

15 waardevolle cadeaus voor Jane Austen-fans in je leven

We hebben deze producten onafhankelijk gekozen omdat we er dol op zijn, en we hopen ook voor jou. Koop met E! heeft partnerschappen zodat we een commissie kunnen krijgen als je iets koopt via onze links. Items worden verkocht door de handelaar, niet door E!. Prijzen zijn correct op het moment van publicatie.

Vergeet dating-apps, het draait allemaal om een ​​goede oude verkering. MET vrijen, een gloednieuwe Regency datingshow, in première op NBC en Pauw vandaag, en Bridgerton’met langverwachte seizoen 2 die op 25 maart uitkomt, is het ons duidelijk dat maart officieel de verkeringstijd is.

Als je het ons vraagt, zijn we er helemaal voor. Immers, wie heeft er niet gefantaseerd over een romance uit de Regency-periode, vooral sindsdien? Bridgerton ons heeft laten zien hoe zoet (en stomend!) het kan zijn? Plus, doordachte liefdesbrieven versla elke dag een reeks zoete emoji’s.

Ter ere van deze nieuwe maart-releases wilden we hulde brengen Jane Austen, wiens werk veel van de liefdesverhalen uit het Regency-tijdperk heeft geïnspireerd waar je vandaag van geniet. Daarnaast zijn hier 15 cadeaus die perfect zijn voor Jane Austen-fans.

Share this post

Leave a Reply

Your email address will not be published.