Uncategorized

Zie Gemini en de broers en zussen van Euphoria-ster Javon Walton

Zie Gemini en de broers en zussen van Euphoria-ster Javon Walton

Joselin verscheen in verschillende afleveringen Pellenwaar Judy’s onzinverpleegster Carla regeerde, maar verder hielden de in Bronx geboren actrices hun eigen projecten – onlangs P-vallei voor Joselin en Dag voor dag en Op zoek naar een feestje voor Judith.

“Mijn tweelingzus wilde actrice worden”, zei Judy hij vertelde Shondaland 2018. “Ze dwong mijn moeder haar naar acteerles te brengen. Mijn moeder werd zo boos omdat ze haar liet vertrekken, en de man wilde ongeveer $ 150 voor de foto’s.”

Geen enkele broer of zus werd op dat moment gebeten door een acteerfout, Joselin had een master in maatschappelijk werk voordat hij terugkeerde naar de camera, en Judy wist pas in haar latere tienerjaren wat ze wilde. “Maar toen hij net op me klikte, was er geen weg meer terug”, zei ze zei Smashing Interviews Magazine in 2011

Gevraagd of iemand ooit moeite had om haar en Joselin uit elkaar te houden toen ze kinderen waren, zei Judy: “Nee, we zijn eigenlijk twee-eiige tweelingen. We zagen er niet meer hetzelfde uit in de vijfde klas en nu we in ons vierde decennium van ons bestaan ​​zijn, we beginnen weer op elkaar te lijken, dus het kan nog gebeuren.” Dus het was niet “dat geluk” dat ze plezier hadden kunnen hebben zoals de identieke tweeling, “maar misschien zijn we daarom actrices geworden”.

Share this post

Leave a Reply

Your email address will not be published.