Uncategorized

Serie-A: Napoli vs. AC Milan

Serie-A: Napoli vs. AC Milan

NAPOLI VERSUS AC MILAN

Napoli’s Luciano Spalletti ontvangt AC Milan in de grote confrontatie van zondag in de Serie A-race. De winnaar in het Diego Maradona Stadium gaat naar de top en krijgt de kans om het tempo voor de jagers te bepalen.

Napoli toonde voor de laatste keer moed en behaalde in de 94e minuut een 2-1 overwinning op het sterke Lazio dankzij de winnaar Fabian Ruiz. Ze zijn in 2022 ongeslagen in de competitie, maar ze hebben geleden een teleurstellende exit uit de Europa League vorige week. Nu kan ik al mijn energie richten op de jacht op de eerste landstitel sinds 1990.

Milan Piolija’s Milan komt stotterend de gelijkmaker binnen. Ze hebben gelijk gespeeld in hun laatste drie wedstrijden, inclusief midweek tegen Inter in Coppa Italia halve finales. Ze hebben een serie van vijf wedstrijden tegen de bodem na de wedstrijd van Napoli. De overwinning van zondag zou hen een voorsprong kunnen geven in een boeiende titelrace.

TEAM NIEUWS

Spalletti heeft het grootste deel van het seizoen te maken gehad met een grote blessurecrisis, maar het tij lijkt voor hem op het juiste moment te keren. Andre Zambo Anguissa en Hirving Lozano zijn terug beschikbaar nadat ze hersteld zijn van blessures, wat betekent dat alleen Axel Tuanzebe en Kevin Malcuit zijn uitgeschakeld voor de belangrijkste wedstrijd.

Voorspelde opstelling van Napoli: Pokken; Di Lorenzo, Rrahmani, Koulibaly, Rui; Lobotka, Ruiz; Politano, Zielinski, Insigne; Osimhen

AC Milan staat nog wat aan de defensieve kant en Alessio Romagnoli twijfelt en Simon Kjaer is lange tijd afwezig. Pioli’s middenveldopties zien er diverser uit, aangezien hij de terugkeer van Sandra Tonali verwelkomt na een schorsing in de beker en Ismael Bennacer na een schorsing uit de competitie. Zlatan Ibrahimovic blijft door het probleem van Achilles onbereikbaar.

Verwachte line-up van AC Milan: Mainaan; Calabrië, Tomori, Kalulu, Hernandez; Tonali, Kessie; Rebic, Diaz, Leao; Giroud

SPELVERZENDINGEN

Victor Osimhen miste een groot deel van het seizoen door een blessure, waardoor zijn status als topscorer van Napoli nog indrukwekkender werd. De Nigeriaanse spits heeft dit seizoen tekenen getoond van het vervullen van zijn zeer hoge potentieel en zal ernaar streven om dit zondag voort te zetten.

Overzicht van Napoli en AC Milan
Osimhen is dit seizoen van vorm veranderd

Zijn allesomvattende spel was uitzonderlijk. Osimhen heeft laten zien dat hij niet alleen stroperig is, maar ook kansen kan creëren voor zichzelf en anderen. Zijn combinatie van technisch en fysiek zal cruciaal zijn tegen Tomori en Kalulu.

Voor AC Milan zou Theo Hernandez gemakkelijk van gedachten kunnen veranderen. De Fransman is een zeer moderne verdediger, die tijdens de aanval een effectieve aanval biedt, terwijl hij de defensieve stabiliteit behoudt.

Hij speelde dit seizoen in grote wedstrijden en zondag is een nieuwe kans om zijn positie als een van de beste verdedigers in Europa te verstevigen. Hernandez combineerde goed met de aanvallende derde en zou de troef van Pioli kunnen zijn.

VOORSPELLINGEN

Napoli en Milaan staan ​​zo dicht mogelijk bij de tafel en er kan niet veel meer in het spel zijn. Het zal waarschijnlijk een fel omstreden zaak worden aan beide kanten als je kijkt naar de eerste plaats in de Serie A. Het is heel goed mogelijk dat Inter de winnaar is in dit gelijkspel en FootTheBall voorspelt dat de twee partijen elkaar zullen annuleren, Napoli 2-2 AC Milan.

Share this post

Leave a Reply

Your email address will not be published.