Uncategorized

Masika Kalysha stuurt een belangrijk bericht over DNA

Masika Kalysha stuurt een belangrijk bericht over DNA

Masika Kalysha tegenwoordig laat het een belangrijke boodschap over DNA horen. Kijk wat ze erover zei en bekijk enkele reacties van mensen.

Iemand zei: ‘Ik zeg al jaren dat DNA-onderzoek verplicht en genormaliseerd moet zijn voor mannen! Ik weet zonder enige twijfel, hoezeer die baby ook van mij is, hij is ook van ons‼️ het is gewoon een andere vorm van geboorteakte in mijn ogen plus voor chic als je zeker weet dat het van hem is, waarom zou dat een probleem zijn.’

Een commentator plaatste dit: ‘Chili, sommigen van ons weten wie de vader van onze baby is, dus dat is geen probleem.’

Een volger zei: ‘Dus als je gaat trouwen, doe je dan ook een DNA-test? Je zegt gewoon wat in deze app, ‘en iemand anders postte dit: ‘Chili, sommigen van ons weten wie onze kleine vader is, dus dat is geen probleem.’

Iemand anders zei: ‘Nou, voor die vrouwen die niet altijd met meer mannen slapen, het is respectloos om een ​​DNA-test te vragen, vooral als ze weten wiens vader de baby is.’

Een volger zei: ‘Of of of kijk dit, slaap niet met de hele stad en je hoeft niet uit te zoeken wie papa is, maar nogmaals, @thejerryspringershow heeft nieuwe afleveringen nodig.’

Een fan zei: ‘@masikakalysha Heb je echt goed nagedacht over deze verklaring? Hoe zit het met mensen die getrouwd zijn, hoe zit het met mensen die daadwerkelijk een toegewijde relatie hebben, waarom zouden ze een DNA-test doen? De enige mensen die DNA-testen moeten doen, zijn mensen die het niet zeker weten. Niet iedereen is in de war over wie de vader van hun kind is, en niet elke man is verward over de vraag of hij de vader van het kind is.’

Fans boden ook liefde aan Masika.

Share this post

Leave a Reply

Your email address will not be published.