Uncategorized

Hannibal Maybri – Wild Card antwoord op de problemen met het middenveld van Man Utd

Hannibal Maybri – Wild Card antwoord op de problemen met het middenveld van Man Utd

Manchester United heeft tot nu toe de opkomst en ondergang van het seizoen gekend. Ze houden de vierde positie vast en kunnen die nog steeds verliezen. Ondertussen bevestigden ze dat de zoektocht naar die van hen nieuwe manager is aan de gang. Wie er ook komt, ze zullen te maken krijgen met een al lang bestaand probleem. Het raadsel van het middenveld sleept al lang aan en er is geen duidelijke oplossing gegeven. Het contract van Paul Pogba loopt in de zomer af. Nemanja Matic wordt er niet jonger op.

Fred blaast warm en koud over lucifers. Scott McTominay toont springgenen in een achtervolging in confrontaties en spint te gemakkelijk. Toch zullen er in de nabije toekomst minstens twee van hen in de line-up blijven. Dit is waar een echte jokerspeler centraal kan staan FootTheBall hieronder uitleggen. Die speler is Hannibal Maybrieen buitengewoon getalenteerde 19-jarige die al een grote impact had.

Altijd een kant-en-klare speler

Hannibal Maybri is lange tijd een van de meest opwindende jonge mannen geweest die op de United Academy te zien waren. De Rode Duivels haalden hem in 2019 over van Monaco en de impact was onvermijdelijk. De 16-jarige maakte een snelle comeback en maakte in september zijn U17-debuut. Maybry’s sterke prestatie trok al snel de aandacht en het jaar daarop promoveerde hij naar U23, waar hij zijn snelle opkomst voortzette.

Hij maakte zijn debuut voor het eerste elftal van de laatste wedstrijd van het seizoen 2020-21, maar is dit seizoen nog niet verschenen. Bovendien bleef Maybri het goed doen met de jeugd en was klaar om een ​​stap voorwaarts te zetten. Maar het is onwaarschijnlijk dat Maybry voor volgend seizoen een kans krijgt. Dan beginnen de interessante vragen.

De positie in het midden van het veld is er in overvloed

United heeft niet het beste middenveld. Bruno Fernandes is een vaste speler, maar andere opties veranderen bijna constant. Pogba toonde flitsen van schittering, hoewel consistentie enorm ontbrak. Matic heeft zijn leeftijd ruimschoots getoond en zal binnenkort ontslagen moeten worden. Hier kan Hannibal Maybury alleen naar binnen. De tiener heeft een rustig hoofd op zijn schouders en de sleutel zal zijn veelzijdigheid zijn. Maybrew kan worden gebruikt als het nummer 10 of 8 of 6.

De eerste lijkt onwaarschijnlijk, aangezien Fernandes ‘ter plaatse’ vasthoudt. Maybrew zal in dat scenario genoegen moeten nemen met een vervanger. De sterkste invloed kan komen door achter Fernandez te spelen. Met een van Fred of McTominay die het verdedigende hoofdkwartier vasthoudt, kan Maybri zich tussen twee middenveldlijnen bevinden.

Bovendien zal zijn bereidheid om de bal en de link naar voren te schuiven het meest geschikt zijn voor deze positie. Fernandez heeft hulp nodig door het midden en Maybri is de perfecte folie. Verder kan hij ook in de breedte driften om de bal te verzamelen. Daarom kan een van de bredere spitsen gedurende deze tijd door het centrum spelen en schieten.

Als we naar zijn laatste optie komen, is Maybrey misschien bij Fred of McTominay, maar dat lijkt onwaarschijnlijk. Deze positie zal zijn aanvalsprestaties beperken en beperken hoeveel hij vooruit kan komen. Hoewel het nog steeds van invloed kan zijn op spellen met lange ballen over de top en stootballen. Maybri is klaar om te presteren waar hij ook wordt gevraagd en zijn inzet zou geen probleem moeten zijn.

Zou Hannibal Maybury de enige oplossing kunnen zijn?

De behoefte aan een verdedigende middenvelder was al lang duidelijk. Hannibal Maybri is een bijzonder talent, waarschijnlijk de beste van United Academy. Hij zal eerder dan later meer tijd hebben om te spelen vanwege zijn overduidelijke kwaliteit. Maybri blinkt uit met de bal en zijn team speelt beter als ze op topsnelheid schakelen. Tunesië bereikte vorig jaar de finale van de FIFA Arab Cup en Maybry was een belangrijke reden waarom. Hij gaf een geweldige prestatie tegen de VAE en Egypte, en daarom gingen meer mensen zitten en merkten het op. Maybri is de jongste ster voor zowel de club als de staat, iets wat hem niet in het minst stoort.

Toch is het onwaarschijnlijk dat United alle hoop zal vestigen om Maybury onmiddellijk een hit in de Premier League te maken. De teams om hen heen maken elk jaar vorderingen en United weet dat het een moeilijke taak is om zilver te winnen. Wat nog voorspelbaarder is, is dat United een ervaren middenvelder binnenhaalt die de meeste wedstrijden kan starten. Dit helpt Maybry om vaker van de bank te komen en te blijven spelen in seniorenwedstrijden.

Kortom, Maybri heeft alle kwaliteiten die nodig zijn om een ​​vaste Rode Duivels te worden. Nu hangt het van de nieuwe manager af hoeveel hij er gebruik van wil maken.

Share this post

Leave a Reply

Your email address will not be published.