Uncategorized

US Postal Service veroordeeld voor moord op echtgenoot van collega Het laatste nieuws over beroemdheden, sport en entertainment

US Postal Service veroordeeld voor moord op echtgenoot van collega  Het laatste nieuws over beroemdheden, sport en entertainment

De foto is mogelijk verwijderd

Newport Nieuws PD

Een voormalige medewerker van de US Postal Service is veroordeeld voor de moord op de echtgenoot van een andere postbediende.

Tashara Mone Jackson, 31, werd veroordeeld voor de moord op Salahud-Din Ibn “Sal” Shabazz in april 2021, de echtgenoot van een andere postbode Jacqueline “Jacquie” Shabazz.

Aanklagers zeggen dat Jackson op 7 april een derde postbode, Jeremy Todd Pettway, 41, inhuurde om met haar mee te gaan naar het Shabazz-huishouden in het Menchville-gebied van Newport News, Virginia.

Daar aangekomen zou Pettway kort na 14.00 uur Salo Shabazz voor de deur van zijn huis hebben doodgeschoten.

De rechter verklaarde verkeerde proces in het geval van de moord op Pettway vorig jaar, volgens Yahoo! Nieuws. Hij werd schuldig bevonden aan samenzwering tot moord.

Aanklagers zeggen dat Jackson een “langlopende ruzie” had met Jacqueline Shabazz die resulteerde in verschillende incidenten op het werk. Hun ruzie escaleerde in maart 2021 voor een nagelsalon in Newport News. Shabazz vertelde de politie dat ze Jacksons banden had doorgesneden terwijl Jackson in de salon was en haar nagels aan het voorbereiden was.

Een paar dagen later werd de auto van Jacqueline opnieuw vernield op de oprit van haar huis. De banden waren doorgesneden en een voorwerp kwam vast te zitten in de benzinetank.

Shabazzi hoorde dat Jackson was uitgenodigd voor een feest in Larpoon’s Harpoon-restaurant op 6 april en ze confronteerden haar daar.

Volgens de politie wees Sal Taser op de anderen terwijl zijn vrouw en Jackson ruzie maakten op de parkeerplaats. Jackson vertelde de politie later dat Sal haar tijdens het gevecht had geschopt.

De volgende dag getuigde Jacqueline dat ze met Salo aan het praten was toen ze een schot hoorde nadat hij rond 14.00 uur op de deur klopte.

De politie vond Sala dood op de vloer in de deur van zijn huis. In de buurt van het lichaam werden vier versleten hulzen gevonden.

Jackson wordt geconfronteerd met levenslang in de gevangenis tijdens een hoorzitting in juni. Haar handlanger, Pettway, zal begin april opnieuw worden berecht op beschuldiging van moord met voorbedachten rade.

Share this post

Leave a Reply

Your email address will not be published.