Uncategorized

teef Samantha Markle klaagt de hertogin van Sussex aan voor een interview met Oprah, lmao

teef  Samantha Markle klaagt de hertogin van Sussex aan voor een interview met Oprah, lmao

We hebben de afgelopen maanden niet veel over de White Markles gehoord en ik vroeg me oprecht af wat voor soort clownerie ze zouden uitbrengen net op tijd voor Queen’s Jubbly. Wij krijgen de eerste blik! Samantha Markle klaagt haar halfzus aan vanwege het interview van Meghan met Oprah. Samantha denkt blijkbaar dat het interview met de hertog en hertogin van Sussex Samantha’s boekverkoop “pijn heeft gedaan”. LMAO!! Samantha publiceerde een treurig boekje en alleen de Britse roddelbladen probeerden haar aan te moedigen, maar het stond duidelijk vol met allerlei nonsens en leugens. Samantha, nog meer dan Toxic Tom, heeft altijd al haar ‘relatie’ met Meghan willen verzilveren. Ik hoop dat Meghan het zal gebruiken om te wissen onder:

Meghan Markle heeft niet de klote jeugd gehad waar ze het publiek in wil laten geloven, zegt haar halfzus… die Meghan nu voor de rechter sleept voor dat beroemde interview met Oprah Winfrey. Samantha Markle klaagt Meghan aan wegens laster, en ze is vooral boos over sommige dingen die zij en prins Harry tegen Oprah hebben gezegd over de familie Markle. In documenten die door TMZ zijn verkregen, sluipt Samantha Meghan binnen omdat ze een verhaal over zichzelf “vodden aan de koninklijke familie” vertelde waarvan ze beweert dat het gewoon nep is.

Samantha beweert dat Meghan haar vernietigt en regelrechte leugens verspreidt, om het idee te versterken dat ze overwon door familieleden te drinken. Sam wijst er bijvoorbeeld op dat zij en Meghan dezelfde vader delen in Thomas Markle… maar Meghan vertelde Oprah dat zij “het enige kind” is.

Ze beweert ook dat Meghan nog een leugen verwierp toen ze Oprah vertelde dat ze Samantha voor het laatst had gezien “minstens 18, 19 jaar geleden en daarvoor, 10 jaar daarvoor.” Dit zijn niet de enige vermeende problemen … Samantha beweert dat Meghan helemaal ongelijk had toen ze Oprah vertelde dat Samantha haar achternaam pas in Markle veranderde nadat Meghan met Harry begon te daten.

In de rechtszaak claimt Samantha ook Meghan’s fictieve verhalen over opgroeien in “virtuele armoede” … omdat Thomas betaalde om naar “elite en dure privéscholen” en dans- en acteerlessen te gaan. Ze beweert dat vader Meghan’s collegegeld en levensonderhoud ook betaalde toen ze naar de Northwestern University ging… iets wat de hertogin aan Oprah en Ellen DeGeneres vertelde om te doen om voor zichzelf te betalen.

Wat betreft Meghan’s motief – Samantha beweert dat de vermeende leugens over haar en hun vader deel uitmaakten van een berekende poging om “het valse verhaal en het sprookjesachtige levensverhaal dat ze bedacht heeft niet te vermengen of tegen te spreken” Meghan.

Samantha zegt dat Meghans harde woorden de verkoop van haar autobiografie schaden, haar verhinderden een baan te krijgen en emotionele en mentale problemen veroorzaakten.

Meghan’s advocaat Michael Kump vertelt ons … “Deze ongegronde en absurde rechtszaak is slechts een voortzetting van een patroon van verontrustend gedrag. We zullen hem de minimaal noodzakelijke aandacht schenken, dat is alles wat hij verdient.”

[From TMZ]

Ik heb het misschien verkeerd begrepen, maar ik heb nooit de indruk gekregen dat Meghan zichzelf probeerde te verkopen als iemand die opgroeide arm. Ze vertelde over opgroeien met een beperkt budget en dat het geld naar haar opleiding ging, maar het was toch een speciale traktatie om naar Sizzler te gaan. Ze vertelde ook hoe ze haar werk al sinds haar jeugd doet. Meghan’s verhaal over zichzelf is iemand die de waarde van de dollar kent, die ijverig en waardevol is, voor wie onderwijs een prioriteit is. Wat betreft Samantha … ze veranderde haar naam terug in Markle toen Meghan met Harry begon te daten. Samantha GRANT begon begin 2017 te reserveren voor Britse talkshows en toen vond de naamsverandering plaats, om de relatie met haar halfzus een boost te geven.

De reactie van Meghan’s advocaat is ook goed! “… Voortzetting van het patroon van verontrustend gedrag …” Dat klopt.

Foto’s met dank aan WENN.

Share this post

Leave a Reply

Your email address will not be published.