Uncategorized

teef Melinda Gates: Jeffrey Epstein ‘was walgelijk, hij werd slecht gepersonifieerd’

teef  Melinda Gates: Jeffrey Epstein ‘was walgelijk, hij werd slecht gepersonifieerd’

Hoewel ik vorig jaar over deze verhalen berichtte, was ik vergeten hoe rommelig het vorig jaar was tussen Bill en Melinda Gates. Mel gooide geen gootsteen naar Bill nadat ze de scheiding had aangevraagd, maar het lekte net genoeg dat mensen weten dat Gates haar heeft bedrogen en dat ze altijd werd afgewezen door Bill’s relatie met Jeffrey Epstein. Trouwens, Melinda heeft in 2019 een privédetective ingehuurd en het was duidelijk de eerste keer dat ze over sommige / grote dingen te weten kwam. In ieder geval was de relatie van Bill met Epstein een belangrijk en centraal onderdeel van de drie maanden durende echtscheidingsonderhandelingen van Mel en Bill. En Bill zelfs hij verontschuldigde zich daarvoor op CNN er middenin! Melinda sprak over Bill’s zaken en dingen met Epstein in haar nieuwe interview met CBS:

Melinda French Gates zei dat de relatie van Bill Gates’ ex-man met Jeffrey Epstein een rol speelde in hun scheiding. French Gates maakte donderdag in een uitgebreid interview met CBS Mornings aan Gayle King duidelijk dat “niet één ding, maar veel dingen” haar dwongen de stekker uit haar 27-jarig huwelijk te trekken.

“Ik hield niet van ontmoetingen met Jeffrey Epstein, nee. Ik heb hem dat duidelijk gemaakt: “French Gates vertelde King voordat ze eraan toevoegde dat ze de overleden viezerik” precies één keer” had ontmoet, omdat ze wilde zien wie de man was. Ik had er al spijt van toen ik door de deur liep. Hij was walgelijk. Hij was een gepersonifieerd kwaad. Mijn hart breekt voor deze vrouwen.”

French Gates verwees ook naar de vermeende affaire van de mede-oprichter van Microsoft met een medewerker en zei dat ze dacht dat ze dit voor de scheiding hadden meegemaakt. “Ik geloof absoluut in vergeving, dus ik dacht dat we daar wat van hadden meegemaakt”, legde ze uit. “Er is geen moment of iets concreets gebeurd. Er kwam gewoon een tijd dat het genoeg was en ik besefte dat het gewoon niet gezond was en ik kon niet geloven wat we hadden.”

Op de vraag of haar ex-man meerdere huwelijken had gehad, antwoordde French Gates eenvoudig: “Dit zijn vragen die Bill moet beantwoorden.”

Gates en French Gates maakten afgelopen mei bekend uit elkaar te gaan en de scheiding werd in augustus afgerond. De filantroop zei dat hij ‘nooit had gedacht’ dat hij uiteindelijk zou scheiden, maar dat de vakbond uiteindelijk te veel problemen had.

“Helaas had ik het gevoel dat ik een andere weg moest inslaan”, zei ze. “We wisten dat een scheiding voor mensen een verrassing zou zijn, en ik voelde me er slecht over… ik twijfel nu niet aan mezelf. Helemaal niet. Ik heb alles van mezelf aan dit huwelijk gegeven. Ik was toegewijd aan dit huwelijk vanaf de dag dat we ons verloofden tot de dag dat ik eruit kwam.”

French Gates zei dat zij en haar ex-man “vriendelijk” bleven, maar zeker geen “vrienden”.

“Er moet nog steeds genezing plaatsvinden”, legde ze uit. “Ik wens hem absoluut het beste. Ik wens hem geen kwaad. Ik denk dat we een productieve werkrelatie hebben en ik denk dat dat zo zal blijven.”

Wat betreft het persoonlijke leven van French Gates, ze zei dat ze begon te daten. ‘Ik dompel die teen een beetje in het water,’ zei ze glimlachend. “Het is momenteel interessant.”

[From Page Six]

Interessant is dat ze Epstein een keer heeft ontmoet omdat ze “wilde zien wie de man was”. Hij was bijvoorbeeld al een veroordeelde pedofiel die een liefdesdeal sloot met de federale aanklager. Hij was al een beruchte mensenhandelaar, verkrachter en kindermisbruiker. Zijn slachtoffers hebben hun verhaal al verteld. En Melinda had zoiets van: “Nou, ik moet zelf oordelen!” Maar merk je op dat het klinkt alsof Bill veel “ontmoetingen” had met Epstein? Zijn verhaal was dat hij en Epstein net een paar keer hadden gegeten. Kortom, noch Bill noch Melinda zijn erg goede beoordelaars van karakter.

Wat betreft Melinda, die weer begon te daten… Pete Davidsons oren trilden.

Screenshots met dank aan CBS, extra screenshots met dank aan Avalon Red en Backgrid.

Share this post

Leave a Reply

Your email address will not be published.