Uncategorized

teef Krijgen we dit jaar de ‘resultaten’ van het paleismisbruikonderzoek te horen?

teef  Krijgen we dit jaar de ‘resultaten’ van het paleismisbruikonderzoek te horen?

Deze week was het eenjarig jubileum van Kensington Palace het initiëren van een wanhopige moord op het personage over de hertogin van Sussex, enkele dagen voor de uitzending van het Oprah-interview in Sussex. Zoals we nu weten, genoot Jason Knauf van de media-shit over Meghan, en weet je niet, de London Times ontving gelekte e-mails van Knauf aan Simon Case, waarin Knauf – in ongelooflijk weinig detail – zijn bezorgdheid beschreef over hoe Meghan ” het personeel van Kensington Palace lastigvalt. Beschuldigingen van misbruik zijn inbegrepen ‘Meghan heeft het zelfvertrouwen van een blanke vrouw ondermijnd’ en “Iemand huilde toen Meghan naar haar keek.” Buckingham Palace heeft zich aangesloten bij de clown en kondigt een groot, bespoten intern onderzoek aan naar de vermeende intimidatie van Meghan. Na het interview met Oprah moest BP daar nog verandering in brengen – ze hebben een extern advocatenkantoor ingehuurd onderzoek doen naar het misbruik.

Nadat BP het onderzoek had overgedragen aan een extern advocatenkantoor, gebeurde er niet veel. Meghan en haar advocaat willen natuurlijk weten waar Meghan precies van wordt beschuldigd, en tot nu toe werkt niemand in het paleis mee (omdat het wanhopig was, een handvol ham, elf uur). Elke paar maanden publiceert de Daily Mail een raadsel ‘Assistenten vrezen dat onderzoek naar misbruik nergens toe leidt’ Verhaal. Nu vraagt ​​Newsweek zich af of het paleis de “resultaten” van het onderzoek midden in Queen’s Jubbly zal vrijgeven.

Vervolgens kondigde Buckingham Palace aan dat zijn personeelsafdeling de beschuldigingen op 3 maart 2021 zou “bekijken”, en de bevindingen zullen naar verwachting worden gepubliceerd in een staatssteunrapport, een jaarlijks document over koninklijke financiën.

Het paleis zei dat het het onderzoek niet zou overhaasten en dat het ten tijde van het rapport van vorig jaar nog niet klaar was, wat betekent dat het dit jaar kon blijven.

Het weer kan echter ongunstig zijn, aangezien het meestal eind juni valt, dezelfde maand waarin het platina-jubileumfeest van koningin Elizabeth II gedurende vier dagen zal plaatsvinden.

De militaire parade, wedstrijd en sterconcert in het paleis zijn slechts enkele van de evenementen ter ere van haar 70e verjaardag op de troon van 2 tot 5 juni.

[From Newsweek]

Ja, voor de goede orde, ik geloofde de berichten dat de afdeling Human Resources van Buckingham Palace dat niet wilde en dat daarom externe advocaten werden ingeschakeld. BP wilde dit allerminst op zijn bordje, zeker niet na het interview met Oprah. Ik denk dat de hovelingen van de koningin waarschijnlijk het gevoel hadden dat ze werden gespeeld door Jason Knauf en het vreemde plan van Cambridge om het personage van Meghan te vermoorden. Ik geloof ook – en ik heb niets anders te staven dan het vermoeden – dat de advocaten niets hebben gevonden dat het niveau van intimidatie of intimidatie op de werkplek zou bereiken, en dat is de reden waarom het “rapport” voortdurend wordt verwijderd. Zelfs als er helpers zijn die hun verhalen van ellende vertellen en bereid zijn dit in het dossier te doen, moeten ze grote geloofwaardigheidsproblemen hebben.

Foto’s met dank aan Avalon Red.

Share this post

Leave a Reply

Your email address will not be published.