Uncategorized

teef Koningin Elizabeth deed privé een genereuze donatie aan een goed doel voor Oekraïners

teef  Koningin Elizabeth deed privé een genereuze donatie aan een goed doel voor Oekraïners

Jezus, het is pas vijftien dagen geleden sinds Prins Andrew hij maakte een deal met Virginia Giuffre voor een onbekend bedrag. De schikking werd verdeeld tussen Virginia persoonlijk en haar liefdadigheidsinstelling tegen mensenhandel, en de schikking bedroeg naar verluidt ongeveer £ 12 miljoen. Er worden nog steeds vragen gesteld over waar het geld vandaan komt. Of ik moet zeggen hoeveel van de £ 12 miljoen afkomstig was van het hertogdom Lancaster, het spaarvarken van de koningin. Het volstaat te zeggen dat vergelding voor de slachtoffers van de verkrachting van haar favoriete zoon de koningin terugbracht. Ik dacht aan toen Buckingham Palace rondrende om iedereen te vertellen dat de koningin persoonlijk had gedoneerd aan een liefdadigheidsinstelling die het Oekraïense volk ondersteunt:

Koningin Elizabeth II biedt steun aan de burgers van Oekraïne. Een bron van Buckingham Palace bevestigde aan ET dat de koningin privé een genereuze donatie had gedaan aan de humanitaire oproep van het noodcomité van Oekraïne.

De schenking is ongebruikelijk voor de koningin, zegt de bron, die doorgaans neutraal blijft als het om politiek gaat.

“Dit is ongebruikelijk voor de koninklijke familie omdat ze zich meestal buiten de politiek houden en geen financiële steun geven”, vertelde een bron uit het paleis aan ET.

[From ET]

In de podcast van deze week spraken CB en ik over de tijdlijn van de Russische invasie en wanneer verschillende leden van de koninklijke familie spraken. Ik ben geneigd te geloven dat prins Charles altijd zou spreken en iets zou doen om de Oekraïners te steunen, eerlijk gezegd. William en Kate zouden waarschijnlijk gezwegen hebben als Harry en Meghan niet hadden gesproken op de eerste dag van de invasie. Maar het lijkt eerder ongekend dat de koningin persoonlijk doneert en dat haar hovelingen aan de media melden dat het een “gulle donatie” was. Nogmaals, ik moet mezelf afvragen… heeft ze de Oekraïners evenveel gegeven als aan Andrew om zich met Virginia te vestigen?

Hoe dan ook, goed voor Liz om te doneren. Ik kan niet wachten tot Joe Biden’s Sanction Squad het verdomde huis, de jachten, de privéjet en Lambo van elke oligarch oppakt en al die shit verkoopt om de Oekraïners te helpen.

Foto’s met dank aan Avalon Red.

Share this post

Leave a Reply

Your email address will not be published.