Uncategorized

teef Hertogin Meghan is betrokken bij de Care.org International Women’s Day-campagne

teef  Hertogin Meghan is betrokken bij de Care.org International Women’s Day-campagne

Internationale Vrouwendag is 8 maart en maart is de Maand van de Vrouwengeschiedenis. Hertog en hertogin van Sussex al aangekondigd hun nieuwe Archewell-beurzen ter ere van Women’s History Month. Ik denk dat we ze waarschijnlijk uitzwaaien en ook iets doen voor Internationale Vrouwendag. Daarvoor was Meghan betrokken bij de nieuwe campagne van Care.org voor Internationale Vrouwendag. De stemmen, citaten en afbeeldingen in deze video zijn: The Duchess of Sussex, Venus Williams, Laura Dern (mijn vijand, maar ik laat het passeren), Hillary Clinton, Kamala Harris, Dolores Huerte, Sophia Bush, Ruth Bader Ginsberg , Amanda Gorman, Gloria Steinam en Sojourner Truth onder anderen:

Dit is een mooie advertentie. Hoe gaaf is het dat Kamala Harris erbij betrokken is? En Meghan! De meiden willen net zo cool zijn als hertogin Meg.

Je kan zien Care.org pagina hier. Hun hoofdpagina is een oproep om geld in te zamelen voor Oekraïense vluchtelingen. In één week tijd werden een miljoen Oekraïners ontheemd, de snelste ontheemding van een miljoen mensen in de geschiedenis. De meeste Oekraïense vluchtelingen zijn vrouwen en kinderen.

Foto’s met dank aan Avalon Red, Backgrid.

Share this post

Leave a Reply

Your email address will not be published.