Uncategorized

teef DM: De stijl van hertogin Camille ‘overtreft zelfs haar meest glamoureuze neven’

teef  DM: De stijl van hertogin Camille ‘overtreft zelfs haar meest glamoureuze neven’

De hertogin van Cornwall krijgt tegenwoordig het beste nieuws van haar leven. Clarence House heeft het Bat-signaal uitgeschakeld en de Daily Mail heeft daarom de oproep beantwoord Camilla insluiten ligt voor ons. Opgemerkt moet worden dat dit alles het resultaat is van twee decennia van zorgvuldige, uitputtende planning door Prins Charles en zijn team. Charles wil dat de Britten net zoveel van Camilla houden als hij. Hij wil dat Camilla bewonderd en gerespecteerd wordt. En zoals we steeds meer zien, wil Camilla het voor zichzelf. Dus we krijgen grappige bladerdeegstukken zoals “Beweeg over Kate … Camilla is de nieuwe koningin van High St! Hoe de hertogin van Cornwall zich in stijl kleedt en zelfs haar meest glamoureuze neven en nichten overtreft.” Jennie Bond schrijft:

Camilla wilde nooit een mode-icoon worden: jeans en regenlaarzen, waarschijnlijk een beetje met modder bespat, zijn altijd veel meer haar stijl geweest. Maar hoe verrassend het ook mag klinken, de hertogin van Cornwall heeft dit seizoen veel belangrijke stukken geïnspireerd. Move, Kate – Camilla is de nieuwe koninklijke trendsetter. Van haar tweedjasje en schattige mocassins tot flatterende regenjassen en jurken met strapless overhemden, haar kenmerkende look is overal en vooral betaalbaar.

Als voormalig koninklijk BBC-correspondent ontmoette ik Camilla voor het eerst in Clarence House toen ze me uitnodigde voor een receptie om haar werk voor de Osteoporose Society 2006 te promoten. haar diepe, warme stem. De stem van een volwassen vrouw die zich niet opzichtig hoefde te kleden om opgemerkt te worden.

Prinses Diana was een veel natuurlijker stijlicoon, maar weinigen van ons hebben ooit de wilgengroei gehad die ze had, wat betekende dat grote modehuizen in de rij stonden om haar aan te kleden. Fysiek is Camilla altijd veel meer je Everywoman geweest. Tegenwoordig past hij stijlen aan die bij de meesten van ons boven de 50 passen, van spijkerbroeken tot jurken met een kleurrijke print die hij zo gemakkelijk draagt ​​bij minder formele koninklijke verlovingen. En ze leerde de kunst om een ​​aantal belangrijke dingen in haar kledingkast te hebben en daar omheen te werken – Chanel-pumps, Burberry-mac.

Zelf draag ik niet vaak designerkleding; je zult me ​​eerder bij Marks & Spencer vinden. Maar het verbaast me hoe vaak ik bewonder wat de hertogin draagt, en hoe ik haar uiterlijk en kleurenschema kan evenaren voor de helft van de prijs. Nu het het keurmerk van High Street heeft gekregen, is dat een mening die ruim binnen mijn en uw budget past.

[From The Daily Mail]

Net als Kate, denk ik dat Camilla’s meer casual outfit en minder formele look haar beste is. Ik geef toe dat ik het af en toe leuk vind wat Camilla droeg, meestal alleen haar simpele, casual jurken. Ze draagt ​​ook enkele kurta-topjes in Indiase stijl die haar erg flatteren, en ze draagt ​​ze alleen bij reguliere evenementen in Londen. Zoals het is, is ze geen themagarderobe. Hij hoeft geen Indiaas kostuum te dragen bij Indiase evenementen. Ze draagt ​​een aantal Indiase stijlen omdat ze ze leuk vindt en ze flatterend vindt. Camilla hoeft de vlag niet te cosplayen. Hoe dan ook, hier ga je. Ik was goed voor Camilla. Ik denk eerlijk gezegd dat de kledingkast beter is dan Kate.

Foto’s met dank aan Avalon Red, Instar.

Share this post

Leave a Reply

Your email address will not be published.