Uncategorized

Stanford-doelman Katie Meyer pleegde zelfmoord in studentenflat Het laatste nieuws over beroemdheden, sport en entertainment

Stanford-doelman Katie Meyer pleegde zelfmoord in studentenflat  Het laatste nieuws over beroemdheden, sport en entertainment

NCAA-foto’s via Getty Images

Volgens een rapport van een medisch expertStanford-sterkeeper Katie Meyer pleegde op dinsdag 1 maart zelfmoord in haar slaapzaal.

Een expertrapport van de rechtbank in Santa Clara County zei dat de dood van Meyer werd “bepaald als zichzelf toegebracht” en dat er geen onfatsoenlijk spel was.

De aanvoerder van het damesvoetbalelftal Stanford Cardinal was pas 22 jaar oud.

De foto is mogelijk verwijderd

Twitter

Meyer onderging op 1 februari een operatie aan de linkerknie. Ze plaatste afgelopen vrijdag een video waarin ze uitlegde dat ze een lichte training had omdat haar linkerknie nog steeds gezwollen was.

In een andere post zei Meyer dat ze een operatie onderging nadat ze een jaar lang last had gehad van kniepijn.

“Voor de context: ik heb eindelijk een snelle operatie ondergaan om de pijn die ik nu al een jaar heb, te verhelpen”, schreef ze op Twitter. “Ik heb een kort, kort (8 tot 10 weken) herstel totdat ik helemaal terug ben, maar het is de moeite waard om me 100 procent te voelen.”

Ze voegde eraan toe: “Gezondheid is rijkdom, en ik ben in een geweldige bui en opgewonden om voor mijn lichaam te zorgen.”

De dood van Meyer kwam als een schok voor haar familie, teamgenoten en fans.

Meyer maakte 2 geweldige verdedigingen om zijn team te helpen North Carolina te verslaan en hun derde NCAA-kampioenschap in 2019 te winnen. Het team bleef dat jaar ongeslagen.

Meyer heeft verschillende prijzen gewonnen en heeft deelgenomen aan nationale teams in Italië en Nederland, evenals aan voetbalkampen over de hele wereld, volgens DailyMail.com.

In een post op Instagram zei Meyer’s zus Sam Perez dat de familie “gebroken van hart” is en niet klaar om met de media te praten.

Perez plaatste een link naar a GoFundMe-site die vrijdagochtend meer dan $ 140.000 had ingezameld.

Share this post

Leave a Reply

Your email address will not be published.