Uncategorized

Saweetie heeft een bericht voor Billboard na zijn award

Saweetie heeft een bericht voor Billboard na zijn award

snoepgoed heeft een bericht voor Billboard na de belangrijke prijs die ze ontving. Zie het betreffende bericht hieronder.

‘Dat weet ik zeker! Gefeliciteerd #Saweetie met het mee naar huis nemen van de Billboard Game Changer 2022 gisteravond! Ze kwam niet alleen geweldig uit op het podium, haar moeder barstte bijna in tranen uit toen ze die eer aan haar Icy Girl schonk.

Iemand zei: ’Ik vind het heerlijk om mijn nationaliteit te aanvaarden! & haar moeder is mooi, dat zijn ze allebei!’

De commentator plaatste dit: ‘Geen laster-snoepjes zijn toegestaan, laat mijn zus genieten van haar moment Hell’, en een fan zei: ‘Ik hou van haar, maar … Welk spel heeft ze veranderd ???’

Iemand anders zei: ‘Met haar moeder gaat het goed, maar welk spel heeft ze veranderd ???? Ze geven nu gewoon iemand een beloning.’

De commentator plaatste dit: ‘Ik heb er geen hekel aan, maar ik denk niet dat ze naar mijn mening klaar was voor deze prijs.’

snoepgoed ze scheerde gewoon haar hoofd kaal en wist haar fans en volgers te shockeren met de uitleg die ze aanbood. Zie hier het bericht.

The Shade Room merkt op: ‘Van buitenaf bekeken, leek het alsof #Saweetie haar beste leven leidde na een aantal moeilijke tijden in haar persoonlijke leven vorig jaar. Sis sprong er zelfs uit met een nieuw ‘do, waarvan ze onlangs onthulde dat het het resultaat is van het opnemen van meditatie in haar dagelijks leven!’

Iemand anders zei: ‘Zelfverdediging? Wanneer heb je de eerste klap toegebracht? Ik zou jullie allemaal aanklagen.’

In december werd onthuld dat ambtenaren waren ontslagen DaBaby De batterij wordt opgeladen vanwege het vermeende mishandeling van een coureur uit Las Vegas 2020. Bekijk de laatste berichten van The Shade Room.

TSR zei dat ‘#DaBaby de laatste tijd goed nieuws lijkt te hebben gekregen. Volgens @tmz_tv blijkt uit online rechtbankverslagen dat de aanklacht wegens misdrijf tegen hem met vooroordelen is afgewezen. Dit betekent dat de doos is verpakt en niet kan worden bijgevuld. Blijkbaar werden de aanklachten afgewezen omdat DaBaby gehoor gaf aan de beslissingen van de officier van justitie in de zaak, waaronder het betalen van 7.500 dollar aan het slachtoffer en het vermijden van problemen.’

Share this post

Leave a Reply

Your email address will not be published.