Uncategorized

Russell Wilson onthult hoeveel hij moet betalen om fit te blijven

Russell Wilson onthult hoeveel hij moet betalen om fit te blijven

Russell Wilson ontdekte net hoeveel geld hij uit zijn zak moet halen om zijn lichaam in vorm te houden. Bekijk hieronder de laatste rapporten.

‘Inslag! Praten over het hebben van die BIG BANK! Bayyybbeee! #RussellWilson en #Ciara kregen meer dan klein’, merkt The Shade Room op.

TSR zei ook: ‘Terwijl sommigen klagen over het uitgeven van $ 20 per maand aan een sportschoollidmaatschap, geeft Russell hier rekken uit, een miljoen glazen om precies te zijn.’

TSR onthulde dat ‘het stel dinsdagavond Jimmy Kimmel Live bezocht om hun nieuwe kinderboek, ‘Waarom ik niet?’ te bespreken. Tijdens het gesprek hadden ze het ook over eetgewoonten, bewegen en gezonde competitie met elkaar.’

“Terwijl hij zei dat hij nog 12 jaar in de NFL wilde spelen, tot hij 45 was, bevestigde Russell dat hij een miljoen dollar aan zijn lichaam had uitgegeven om in vorm te blijven”, aldus de TSR.

Iemand zei: ‘Zo is het’ Ciara hij blijft gracieus naar Russell kijken in plaats van naar mij.’

De commentator plaatste dit: ‘Nou, je moet voor jezelf zorgen en zo heeft hij het gekregen !!’

Een fan zei: ‘en als ik denk dat ik iets aan het doen ben, neem dan een personal trainer en ga naar de sportschool.’

Somoene els zei: ‘Ze kijkt naar hem alsof ze klaar is om zijn hele lichaam op te slokken.’

niet zo lang geleden, Ciara ze bekende publiekelijk haar liefde voor Russell Wilson. Bekijk het bericht dat ze op haar sociale media-account deelde.

‘Wow Babe @DangeRussWilson Bedankt dat je van me houdt zoals je van me houdt! Ik ben niet veel opgegroeid, maar ik kan wel zeggen dat ik veel liefde had. Door dat gevoel had ik het gevoel dat ik de wereld kon veroveren. Dat is hoe ik over je denk. Weer als een klein meisje. Ik hou heel veel van je! #BirthDayGirl # Forever21 #SpaceNeedleForTwo.’ ze zei.

Share this post

Leave a Reply

Your email address will not be published.