Uncategorized

Het eigendom van Prince blokkeert Morris Day and the Time om de naam te gebruiken Het laatste nieuws over beroemdheden, sport en entertainment

Het eigendom van Prince blokkeert Morris Day and the Time om de naam te gebruiken  Het laatste nieuws over beroemdheden, sport en entertainment

Geschreven door Sandra Rose

Aaron Rapoport / Corbis / Getty Images

Morris dag en tijd ze mogen hun bekende naam niet gebruiken op tours, opnamen of op goederen.

Prins Rogers Nelsondie op 21 april 2016 stierf aan een overdosis drugs, richtte in 1981 The Time op in Minneapolis.

Morris dag (zijn echte naam) is de leadzanger van The Time sinds de oprichting. De funkband is vooral bekend van hun hitsingles “The Bird”, “Cool” en “Jungle Love”, naast andere nummers.

Voormalige leden Jimmy Jam en Terry Lewis hij produceerde hits voor Janet Jackson, Alexander O’Nealsolo Morris Day (“Fishnet”) en anderen.

Day, 64, uitte zijn teleurstelling en frustratie over de beslissing van het landgoed in een Facebook-bericht.

“Ik heb 40 jaar van mijn leven gegeven om een ​​naam en erfenis te creëren die Prince en ik bedachten. Een naam die hij geen probleem had om te gebruiken toen hij nog leefde. Maar nu Prince niet meer bij ons is – plotseling de mensen die zijn baas over zijn Een landgoed van meerdere miljoenen dollars wil de geschiedenis herschrijven door mijn naam weg te nemen en invloed uit te oefenen op hoe ik mijn gezin voed. ”

De nalatenschap van de prins zei dat de post van Day “niet helemaal correct” was zonder in details te treden.

Een vertegenwoordiger van onroerend goed zei: Sup het tijdschrift had “vriendelijke gesprekken” met Day over het gebruik van zijn naam en waren “verrast en teleurgesteld” toen ze zijn bericht zagen.

Day speelde de rivaal van Prince in de klassieke cultfilm Paarse regen (1984), maar verliet The Time het jaar daarop na een ruzie met Prince.

De foto is mogelijk verwijderd

Share this post

Leave a Reply

Your email address will not be published.