Uncategorized

Gabrielle Union prijst Audra McDonald en fans zijn in tranen

Gabrielle Union prijst Audra McDonald en fans zijn in tranen

Gabrielle Union ze prees de bijzondere dame en met de boodschap die ze deelde wist ze haar fans extreem emotioneel te maken. Bekijk de post die ze op haar IG plaatste.

‘Het #WCW van vandaag is letterlijk een nationale schat en de meest genereuze, vriendelijkste vrouw die je kunt ontmoeten, @audramcdonald. De superster wordt onderschat – Audra’s veelzijdigheid als actrice en zangeres leidde ertoe dat ze meerdere prijzen won. Waaronder de winnaar van een record ZES Tony Awards, TWEE Grammy’s en een Emmy. In 2015 werd ze uitgeroepen tot een van de 100 meest invloedrijke mensen van TIME, en president Obama kende haar zelf de Nation Medal of Arts toe. Haar muzikale talenten begonnen als kind, ze trainde uiteindelijk haar stem in Julliard en kort na haar afstuderen won ze haar eerste Tony Award voor beste uitvoering in een musical voor “Carousel”. ‘ begon ze haar bericht.

Ze ging verder met te zeggen: ‘De Tony stopte daar ook niet! In 1996 won ze nog een Tony voor Broadway’s “Master Class” en opnieuw in ’98. voor Ragtime. Net voordat ze 30 werd, wist Audra drie Tony Awards te winnen. In 2014 had Audra vijf Tony Awards gewonnen en zes gewonnen na Billie Holiday’s uitstekende optreden in ‘Lady Day at Emerson’s Bar & Grill’. Hoewel hij duidelijk een liefhebber van theater is, heeft Audra ook een krachtige plaats in de Opera. In 2006 maakte ze haar debuut bij de Houston Grand Opera, en in 2007 speelde ze samen met Patti LuPone bij de Los Angeles Opera in de film The Rise and Fall of the City of Mahagonny. Dit optreden won Audra uiteindelijk niet één maar TWEE Grammy’s voor beste opera-opname en beste klassieke album.’

Gaby zei ook: ‘Buiten het Broadway-podium waren Audra’s talenten thuis en aan de kassa op het scherm te zien. Hij speelde in televisieshows zoals Law & Order: Special Victims Unit, Mister Sterling, The Bedford Diares, Private Practice en meest recentelijk @hbomax @gildedagehbo – de lijst kan inderdaad maar doorgaan. Naast vele, vele talenten heeft deze vrouw ook een hart van goud. Ze is een pleitbezorger van gelijke rechten, LGBTQ-dingen en arme jongeren. Voor haar voortdurende bijdrage aan het helpen van jonge daklozen in het hele land, werd Audra in 2017 bekroond als een van Variety’s “Women’s Powers” en ontving het jaar daarop de Beacon of Hope Award. Moeder, echtgenote, pleitbezorger, zangeres, actrice – laten we haar opvoeden in het licht van het goede en haar daar houden.’

Somoene zei: ‘Ik ben gefascineerd sinds ik haar zag zingen in Disney’s tv-versie van’ Annie ‘(1999).’

De commentator plaatste dit: ‘Gewoon prachtig en mooi! Bedankt voor het informeren van mevrouw McDonald.’

Meer mensen overspoelden Gaby’s commentaargedeelte met liefde.

Share this post

Leave a Reply

Your email address will not be published.