Uncategorized

Twitter wil zichzelf omdraaien door het oude met het nieuwe samen te voegen

Twitter wil zichzelf omdraaien door het oude met het nieuwe samen te voegen

Maar hoewel Twitter ontwikkelaars zoals mevrouw Chou de gegevens heeft gegeven die ze nodig hebben om op maat gemaakte ervaringen te creëren, heeft het bedrijf ze ook teruggetrokken. Hij sloot de soorten gegevens in die ontwikkelaars verschillende keren gebruiken, meest recentelijk in 2018, toen hij de toegang tot zijn applicatieprogrammeerinterface of API effectief beperkte het opsplitsen van een aantal kleinere bedrijven‘ toepassingen.

Anil Dash, die heeft geholpen het te vinden Bedenkenhet bedrijf, dat zich baseerde op gegevens van Twitter, Facebook en Instagram, herinnerde zich dat het de leidinggevenden van Twitter had verteld dat ze zijn bedrijf daadwerkelijk hadden vermoord door de toegang tot de gegevens af te sluiten.

“De ontwikkelaars vertrouwen ze niet”, zei dhr. Dash. “Jij bent Lucy met voetbal, en wij zijn Charlie Brown, en je hebt 100 keer voetbal getekend.”

De heer Dash, die nu de chief executive van Glitch is, zei dat de decentralisatiestrategie van Twitter afhing van zijn vermogen om ontwikkelaars terug te halen. “Het is niet onoverkomelijk, maar de fundamentele voorwaarde voor het succes van deze hele strategie is om het meest sceptische publiek te overtuigen om ze weer te vertrouwen.”

Amir Shevat, productmanager voor ontwikkelaars van Twitter, kreeg de baan door soortgelijke kritiek te leveren op de heer Dorsey en de heer Agrawal. Hij was destijds CEO van Reshuffle, het ontwikkelplatform. Maar na discussies over de aanpak van de ontwikkelaar, Twitter-managers overeengekomen om Reshuffle te verwerven afgelopen maart.

“Toen ze met Jack en Parag spraken, erkenden ze dat Twitter vroeger veel opener was”, zei de heer Shevat in een interview. Hij voegde eraan toe: “Ik denk dat wat je ziet een terugkeer is.”

“Als je je platform decentraliseert en ontwikkelaars meer macht geeft om rijkere ervaringen en betere, veiligere tijdlijnen te creëren, dan profiteert iedereen ervan”, zei hij ook.

Share this post

Leave a Reply

Your email address will not be published.