Uncategorized

‘The View’ serieleider Joy Behar (79) brak bijna haar heup terwijl ze van een stoel viel (Video) | Het laatste nieuws over beroemdheden, sport en entertainment

‘The View’ serieleider Joy Behar (79) brak bijna haar heup terwijl ze van een stoel viel (Video) |  Het laatste nieuws over beroemdheden, sport en entertainment

De foto is mogelijk verwijderd

YouTube / Bekijken

Joy Behar, de oudste co-host op ABC Visieze brak bijna haar heup toen ze van een draaistoel viel en op de grond viel.

De er heeft zich een incident voorgedaan aan het begin van de show op donderdag, toen Behar ging zitten, maar de stoel draaide van haar af, waardoor ze naar rechts viel.

De foto is mogelijk verwijderd

YouTube / Bekijken

Leiders Whoopi Goldberg, Sarah Haines, Sunny Hostin en het productieteam haastten zich om haar te helpen opstaan. Behar lachte om het incident, maar leek geschokt.

“25 jaar, dat is nooit gebeurd – wie moet ik aanklagen?!” grapte ze terwijl ze ging zitten.

Behar vergeleek haar ervaring met het overleden stripboek Bob Saget, die stierf nadat hij viel en zijn hoofd stootte in een hotelkamer in Orlando.

“Het belangrijkste – laten we gewoon serieus zijn – toen Bob Saget viel, stierf hij”, zei Behar.

“Als je jezelf op je hoofd slaat en je voelt je duizelig, of je hebt wazig zicht, of je hebt het gevoel dat je in slaap wilt vallen, ga dan naar de dokter, want je gaat eraan dood”, zei ze.

Ze voegde eraan toe: “Ik ben een eikel.”

Sunny Hostin noemde draaistoelen ‘dodelijk’.

Jaarlijks worden meer dan 300.000 mensen – van 65 jaar en ouder – in het ziekenhuis opgenomen voor heupfracturen.

Het incident kwam nadat Behar veel kritiek kreeg omdat ze klaagde dat de Russisch-Oekraïense oorlog haar ervan weerhield om op vakantie naar Italië te gaan.

“Je plant een reis, je wilt daarheen, ik wilde al vier jaar naar Italië, en ik heb gefaald vanwege de pandemie en nu dit. Wat gaat daar gebeuren?” “

Bekijk de video hieronder.

Share this post

Leave a Reply

Your email address will not be published.