Uncategorized

Tamar Braxton onthult wat ze het leukst vindt aan Baecation

Tamar Braxton onthult wat ze het leukst vindt aan Baecation

Tamar Braxton ze had gewoon plezier met wat ze het leukst vindt tijdens het bakken. Bekijk hieronder het bericht dat ze op haar social media-account deelde.

Iemand zei: ‘Eén klaar en klaar. Nooit meer. Ik ga liever alleen en rondhangen met wie er ook is, en ga dan terug naar mijn werk en ik hoef ze niet meer te zien of te horen.’

De commentator plaatste dit: ‘Ik hou van uitjes voor meisjes, maar niet zozeer als baecations. En reizen voor meisjes hoeven niet langer dan 5 dagen te duren. Ik begin mijn man te missen. Maar meidenreisjes zijn leuk en een geweldige manier om in contact te komen of te weten welke meisjes je moet afsnijden.’

Iemand anders liet dit bericht vallen: ‘DANK JE WEL! Dat zeg ik al jaren. Ik hou niet van “meisjesachtig” reizen. Waarom moeten we bijvoorbeeld ALLES samen doen? Niet! Geef me vrede, heldere blauwe lucht en zee, ik ben in orde… een woordspeling.’

De fan zei: ‘Feiten dat sommige huismannen sommige van jullie huismeisjes zullen huisvesten. Misschien hebben ze hetzelfde soort weer, er is niets mis met de juiste soort hemelkoningin.’

Tamar haalde onlangs de krantenkoppen toen werd onthuld dat ze een video op haar emdia-account deelde waar fans en volgers kwijlen. Bekijk hieronder het bericht dat ze op haar IG deelde.

‘Sommigen van jullie zullen zeggen dat dit een val van dorst is! En je hebt gelijk! Maar de aandacht die ik zoek is van MIJZELF naar MIJZELF! Dit ben ik in al mijn GLORIE VAN ONAFHANKELIJKHEID !! Ik zal mijn littekens niet verbergen, ik zal me niet schamen voor mijn verleden, mijn gebreken of mijn lichaam !! Ik zal ALLES van mezelf houden zoals ik ben! Maak je klaar voor alle liefdesaankondigingen over 16 dagen tot #sttamarsday Ik ben op weg naar 45.’

Share this post

Leave a Reply

Your email address will not be published.