Uncategorized

Sean Combs verhoogt beveiliging nadat Freddy P zegt dat hij van plan is Combs en zichzelf te vermoorden Het laatste nieuws over beroemdheden, sport en entertainment

Sean Combs verhoogt beveiliging nadat Freddy P zegt dat hij van plan is Combs en zichzelf te vermoorden  Het laatste nieuws over beroemdheden, sport en entertainment

Geschreven door Sandra Rose

De foto is mogelijk verwijderd

Getty Images, Instagram

Sean Combs heeft naar verluidt zijn verzekering opgevoerd nadat Freddy P van “Making the Band” zei dat hij overwoog Combs vermoorden en mezelf.

IN video online geplaatstFreddy P, die concurreerde met andere artiesten die in 2002 een plek in Combs ‘Da Band wilden verdienen, zei dat Combs zijn leven verpestte nadat hij de Da Band had verbroken.

kammen’ Een band maken de serie was aanleiding tot muziekgroepen O-Town, Da Band, Danity Kane, Day26 en Donnie Klang.

Day26-lid Willie Taylor was de eerste die klaagde over Combs en zei dat zijn contracten “opgetuigd waren vanwege het falen van hongerige artiesten”.

Djamilla Rosa Cochran / WireImage

Freddy P, die in Da Band zat met Sarah Stokes, Dylan Dilinjah, Chopper aka Young City, Babs en Ness, deelde woensdag zijn ervaring in een huilende video.

Freddy zei dat Combs de Da Band opsplitste en hem ook berooid op straat achterliet. Hij zei dat hij geen reguliere baan kon krijgen vanwege zijn bekendheid nadat Combs Da Banda dwong over Brooklyn Bridge te lopen om hem een ​​cheesecake te brengen.

“Ik ben gefascineerd door de dood… Schiet me in het gezicht. Reanimeer me niet, verdomme… Stuur me naar mijn God,” zei Freddy nadat hij Combs blijkbaar had bedreigd.

Combs reageerde niet op de aankondiging van Freddy P..

Share this post

Leave a Reply

Your email address will not be published.