Uncategorized

Op de tweede website van Amazon op Staten Island worden vakbondsverkiezingen gehouden

Op de tweede website van Amazon op Staten Island worden vakbondsverkiezingen gehouden

De National Labor Relations Committee keurde de vakbondsverkiezingen in de tweede goed Amazone magazijn op Staten Island, een nieuw front openen in de groeiende uitdagingen van het werkmodel van het bedrijf.

Het bureau liet het bedrijf woensdag weten dat de nieuwe vakbond van Amazon in Staten Island genoeg handtekeningen had verzameld om voldoende belangstelling te tonen voor het houden van verkiezingen in een magazijn dat bekend staat als LDJ5, zei Christian Smalls, een voormalige Amazon-medewerker die daar de organisatorische inspanningen leidt.

Amazon wordt al geconfronteerd met vakbond stemmen in persoon van 25 tot 30 maart in JFK8, een enorm naburig magazijn, evenals verkiezingen in het magazijn van een ander bedrijf deze maand in Bessemer, Ala., buiten Birmingham. De heer Smalls zei dat de logistiek van de laatste stemming op Staten Island zal worden verduidelijkt tijdens een hoorzitting bij het bureau op 14 maart.

Kelly Nantel, een woordvoerster van Amazon, zei dat het bedrijf “uitkijkt naar de stemmen van onze medewerkers”. Ze voegde eraan toe dat het bedrijf is gericht op “direct samenwerken met ons team om van Amazon een geweldige plek om te werken te maken.”

Vorig jaar stemden magazijnarbeiders in Alabama tegen lidmaatschap van de vakbond, maar het arbeidsbureau liet het resultaat vallen nadat het ontdekte dat Amazon zich op ongepaste wijze had bemoeid met de verkiezingen.

In een bericht dat woensdag kort na de beslissing van het bureau aan werknemers van het LDJ5-magazijn werd gestuurd, probeerde Amazon werknemers ervan te overtuigen zich niet aan te sluiten bij de nieuw gevormde vakbond. De vakbond zal “u dingen blijven beloven zoals betere lonen en secundaire arbeidsvoorwaarden, alleen maar om uw steun te krijgen”, maar “u zou kunnen eindigen met hetzelfde, meer of minder dan u nu hebt” terwijl u vakbondscontributie betaalt, aldus het bericht.

De heer Smalls zei dat het idee dat werknemers minder zouden krijgen als ze lid worden van de vakbond een “duidelijke leugen” was en niet effectief was. “We weten zeker dat Amazon anti-vakbondspropaganda zal verspreiden, maar dat is te verwachten”, zei hij.

Share this post

Leave a Reply

Your email address will not be published.