Uncategorized

Kimora Lee Simmons opende naar verluidt verschillende fabrieken om naar verluidt haar man te helpen miljoenen te verbergen Het laatste nieuws over beroemdheden, sport en entertainment

Kimora Lee Simmons opende naar verluidt verschillende fabrieken om naar verluidt haar man te helpen miljoenen te verbergen  Het laatste nieuws over beroemdheden, sport en entertainment

Geschreven door Sandra Rose

WENN.com

Kimora Lee Simmons Leissner is betrokken bij misdaden tegen bedienden die zouden zijn gepleegd door haar vervreemde echtgenoot Tim Leissner.

Volgens rapporten beweren de advocaten van Leissners handlanger, Roger Nga, dat Kimora meer nepbedrijven zodat Leissner het geld dat hij naar verluidt verduisterde van Goldman Sachs, waar hij als bankier werkte, kon verbergen.

Als onderdeel van een pleidooiovereenkomst getuigt Leissner tegen zijn voormalige zakenpartner, Ng, als het brein van een samenzwering om het staatsontwikkelingsfonds 1MDB te bedriegen.

Het juridische team vroeg de rechter om bewijs te overleggen dat Kimora haar man hielp met het witwassen van 80 miljoen dollar aan geld dat was gestolen van 1MDB met behulp van meerdere nepbedrijven.

VERWANT: Kimore’s vervreemde echtgenoot Lee Simmons is naar verluidt een bigamist

Kimora wordt naar verluidt vermeld als de eigenaar van verschillende frauduleuze bedrijven die zijn geregistreerd in de Seychellen, Delaware en Californiƫ.

Randy Brooke / WireImage

Leissner zou het geld hebben gebruikt om miljoenen over te maken van en naar rekeningen die niet zijn naam droegen.

Advocaten van het voormalige model en de zakenvrouw beweren dat Kimora geen weet had van de misdaden van haar man. Ze zeggen dat ze hem niet hielp het geld te verbergen.

Kimora is vooral bekend als de eigenaar, CEO en creatief directeur van het kledingmerk Baby Phat van 1999 tot 2010. Ze was ook de ster van een reality-tv-serie, Kimora: Het leven in Fab Lane (2007-2011) ik Kimora: Huis van Fab (2013).

Share this post

Leave a Reply

Your email address will not be published.