Uncategorized

Burgemeester Lori Lightfoot tegen stadsadvocaten: ‘Ik heb de grootste lul in Chicago’ Het laatste nieuws over beroemdheden, sport en entertainment

Burgemeester Lori Lightfoot tegen stadsadvocaten: ‘Ik heb de grootste lul in Chicago’  Het laatste nieuws over beroemdheden, sport en entertainment

AFP via Getty Images

Burgemeester Lori Lightfoot van Chicago gooide naar verluidt obsceniteiten naar stadsadvocaten tijdens een gespannen gemeenteraadsvergadering.

Er is een bijeenkomst belegd om te beslissen of het standbeeld van Christoffel Columbus uit de stad wordt verwijderd.

Volgens een nieuwe rechtszaak aangespannen door een voormalige officier van justitie van Chicago Park, zou Lightfoot advocaten hebben beledigd en belasterd tijdens een gemeenteraadsvergadering van 23 februari.

Lightfoot beschuldigde de advocaten van het maken van “een soort geheime overeenkomst met de Italianen”, zei hij Chicago Tribune die het transcript van de vergadering heeft doorgenomen.

Lightfoot, een mannelijke lesbienne, keek naar de mannen in de kamer en zei: “Mijn lul is groter dan die van jou en die van de Italiaan. Ik heb de grootste lul in Chicago.”

Lightfoot beval de verwijdering van het standbeeld tijdens raciale onrust nadat een voormalige politieagent uit Minneapolis George Floyd had vermoord.

De 59-jarige, in Ohio geboren, deelt geadopteerde dochter Vivian met haar levenspartner Amy Eshleman, een voormalig medewerker van de Chicago Public Library.

Share this post

Leave a Reply

Your email address will not be published.