Uncategorized

Jordyn Woods draagt ​​een fluwelen fashion New Dress alsof morgen voorbij is

Jordyn Woods draagt ​​een fluwelen fashion New Dress alsof morgen voorbij is

Jordyn Woods ze ziet er geweldig uit in een Fashion Nova-jurk en heeft veel fans en volgers weten te imponeren. Bekijk hieronder het bericht dat ze op haar sociale media-account deelde.

‘Jordyn Woods belichaamde deze @FashionNova-look! Ga naar @FashionNova en zoek naar “Statement Moment Velvet Midi Dress” #FashionNovaPartner.’

Somoene zei: ‘Dit zorgt er niet voor dat ik met een modeontwerper wil winkelen. Geen goede reclame. De energie is zo laag.’

De commentator plaatste dit: ‘We moeten vasthouden aan de draye..het geeft leven aan kleding die ervoor zorgt dat je iets impulsiefs wilt kopen..deze is te saai.’

Een andere metgezel zei: ‘Laat de juiste mensen alleen om haar geven omdat ze graag naar Kylie kijken. Sinds het incident is Jordyn irritant bezig.’

Fain schreef: ‘Zijn deze promotievideo’s droog af. Neem advies van Draya.’

Iemand anders zei: ‘Ik wed dat ze het leuk vond om in de buurt te zijn! De stille verschijnen altijd.’

Jordyn Woods vertelt over de nieuwe schuldbekentenissen in een nieuwe video. Kijk naar de belachelijke verslaving waar hij het over heeft.

‘maak mijn matcha latte met mij. Ik heb een matcha-verslaving en ik moest stoppen om elke dag naar Starbucks te gaan, ik leerde het thuis te maken en ik ben er dol op omdat ik precies weet wat erin zit, inclusief hoeveel suiker. Ik heb veel meer geleerd over mijn lichaam en dieet en heb geleerd hoe je sommige dingen die je thuis leuk vindt, een grote verandering in het spel kan zijn! Ben jij een team matcha of koffie? Laat het me weten in de comments’, schreef ze.

Iemand zei: ‘Hé Jordyn, ik raad een ceremoniële wedstrijd aan in plaats van een culinaire, dus je hebt voordelen en een betere smaak! Culinair zou meer zijn voor het koken/bakken van matcha spul!’

De commentator plaatste dit: ‘thuis een wedstrijd maken is veel beter dan een schattige starbucks-wedstrijd!!! ik ben onlangs teruggekomen op de matcha-trein en geef er de voorkeur aan om het te zoeten met agave of wat bruine suiker en havermelk! je houdt van de energie die het geeft.’

Share this post

Leave a Reply

Your email address will not be published.