Uncategorized

De nieuwste Thirst Trap-video van Tamar Braxton zal kwijlende fans hebben

De nieuwste Thirst Trap-video van Tamar Braxton zal kwijlende fans hebben

Tamar Braxton ze deelde een video op haar emdia-account waar fans en volgers aan het kwijlen zijn. Bekijk hieronder het bericht dat ze op haar IG deelde.

‘Sommigen van jullie zullen zeggen dat dit een val van dorst is! En je hebt gelijk! Maar de aandacht die ik zoek is van MIJZELF naar MIJZELF! Dit ben ik in al mijn GLORIE VAN ONAFHANKELIJKHEID !! Ik zal mijn littekens niet verbergen, ik zal me niet schamen voor mijn verleden, mijn gebreken of mijn lichaam !! Ik zal ALLES van mezelf houden zoals ik ben! Maak je klaar voor alle liefdesaankondigingen over 16 dagen tot #sttamarsday Ik ben op weg naar 45.’

Iemand zei: ‘Hoe kun je zeggen dat je van jezelf houdt zoals je bent, zonder dat het op het filter staat ??? logisch, zuster.’

De volgeling zei: ‘Als je jong bent, zie je uiterlijke schoonheid, maar als je wat hebt meegemaakt, word je wijzer en zoek je innerlijke schoonheid.’

Iemand anders zei: ‘Ik hou van @tamarbraxton. En hij houdt van vooruitgang. Je lichaam ziet er geweldig uit. Maar dit zou ALLEEN voor uw ECHTGENOOT moeten zijn. Niet over vallen en wat niet, het gaat erom waar je voor bidt?! Je bidt voor Gods man, maar je laat je heilige lichaam aan iedereen zien om het te zien. U kent het woord van God. Je weet wat hij voor je wil. Red jezelf en houd van de man die God voor je heeft.’

Een fan zei: ‘Mensen die niet van elkaar houden zullen dit nooit begrijpen, maar de echte weten het wel.’

Een andere metgezel plaatste dit: ‘Waarom is het nodig om de wereld te laten zien wat je in de slaapkamer zou doen om te laten zien dat je van jezelf houdt? Ik ben blij dat je van je lichaam houdt, je hebt er waarschijnlijk hard voor gewerkt, je verdient het, maar dit laat niets aan de verbeelding over. Verdwalen, je hebt gelijk en dat is jouw leven.’

Share this post

Leave a Reply

Your email address will not be published.